You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Τώρα θα περιμένουμε μια νεροποντή

Τώρα θα περιμένουμε μια νεροποντή

Τώρα θα περιμένουμε μια νεροποντή

για να κάνει τις αφίσσες της κας Δούρου χαρτοπολτό. Ετσι θα έχουν δουλειά τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ και των Δήμων να καθαρίζουν τα φρεάτια που θα έχουν φρακάρει για να μην πνιγούμε στην επόμενη μπόρα. Αν είναι αυτό το όραμά της για την περιφέρεια καταστραφήκαμε.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο Γιάννης Μιχελάκης στηρίζει Δούρου. Ο Κακλαμάνης Καμίνη, ο Αρβανιτόπουλος στηρίζει Μώραλη, ο Σαμαράς Μιχαλολιάκο. Ο Σαμαράς θέλει οι Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και μέρος της Χρυσής Αυγής θα στείλει μήνυμα στηρίζοντας ΣΥΡΙΖΑ. Πάνε να μας τρελάνουν.

ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΛΥΣΑΝ

 

Κύριε Δήμαρχε,

Μας έχουν πρήξει με τα άκρα. Προσπαθούν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Από τη μια, οι παπαγάλοι βάζουν τη Χρυσή Αυγή και από την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως κάθε υγιής νους, πιστεύει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ακραίο από το να ψηφίζουμε ξανά και ξανά τους καταστροφείς μας. Αλλωστε, δημοκρατία σημαίνει να ψηφίζεις ελεύθερα, σήμερα αυτό και αύριο το άλλο. Στο κάτω κάτω το πολίτευμα και η «δημοκρατία» τους δεν κινδυνεύει. Ολοι ξέρουμε ότι για να γίνει κάποιο κόμμα κυβέρνηση σ΄αυτόν τον τόπο πρέπει να έχει την ευλογία των Αμερικανογερμανοεβραίων.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Δημοσίως, όλοι ξορκίζετε την «επάρατον» Χρυσή Αυγή.. Παρασκηνιακά, όμως, όλοι σας, γλύφετε και παρακαλάτε για να έχετε τη στήριξή της στον β’ γύρο. Η υποκρισία ξεχειλίζει.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι συζυγικές παρεμβάσεις της δημιούργησαν εικόνα ελεγχόμενου ατόμου. Προσφάτως ενημερώθηκα ότι ο σύζυγος δεν παρεμβαίνει με την ίδια συχνότητα αφού έχει παραχωρήσει τα ηνία στον υιό. Το ερώτημα που τίθεται είναι εύλογο. Σε περίπτωση εκλογής της συμπαθέστατης υποψηφίου, οι δημότες σε ποιον θα απευθύνονται; Ποιος θα είναι το κουμάντο στον Δήμο; Πόσοι θα τον διοικούν; Τις οικογενειοκρατίες της πλήρωσε ακριβά στο παρελθόν το νησί.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Το φαινόμενο ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια με τη Λίτσα και αργότερα συνεχίστηκε με την Αφροδίτη. Σταμάτησε όταν ανέλαβες εσύ. Αν οι δημότες θελήσουν πισωγύρισμα, θα μπλέξει και πάλι ο Δήμος. Το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Κύριε Δήμαρχε,

Το κέντρο έχει γίνει άνω κάτω με τις μονοδρομήσεις. Τα στενάκια έχουν πάρει όλο το φορτίο και η ζωή των εργαζομένων στα καταστήματα, στα γραφεία αλλά και των κατοίκων έχει γίνει κόλαση Λίγο καιρό μετά την εφαρμογή των οδικών αλλαγών. Μόνο η εικόνα της Πειραϊκής δείχνει βελτίωση.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Θα περιμένουμε να εκδοθούν τα απομνημονεύματά σου για να μάθουμε τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη γα το τραμ; Όλα δείχνουν ότι το πέρασμά του από την πόλη είναι ανώφελο αφού έρχεται το μετρό. Η έλλειψη χώρων στάθμευσης αυξήθηκε και δεν έγινε τίποτα σ’αυτήν την κατεύθυνση.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Το φαινόμενο Κατσικάρη έγραψε υψηλά ποσοστά στα νησιά. Εδωσε 30% περισσότερες ψήφους στον Σγουρό από όλους τους αντιπεριφερειάρχες όλων των συνδυασμών. Η απουσία, όμως, του Στέφανου είναι αισθητή ο οποίος έχει ένα ελάττωμα που το βλέπει μόνο ο αρχηγός. Είναι γεννημένος για πρώτος. Ο Σγουρός δεν το άντεξε και ίσως αποδειχθεί η Αχίλλειος πτέρνα του η απομάκρυνση του Στέφανου από τη μάχη.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı