You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τρ. Αλεξιάδης: Να δοθεί τέλος στην αυθαιρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Τρ. Αλεξιάδης: Να δοθεί τέλος στην αυθαιρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Τρ. Αλεξιάδης: Να δοθεί τέλος στην αυθαιρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας

Ο Διοικητής παίρνει αποφάσεις χωρίς την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο Βουλευτής Β’ Πειραιά και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, σχετικά με το Δελτίο Τύπου της 23.02.21 του Συλλόγου Εργαζομένων των Νοσοκομείων Κρατικού Νίκαιας και Δυτικής Αττικής μέσω του οποίου καταγγέλλουν ότι το Νοσοκομείο, με ευθύνη του υπουργείου, λειτουργεί πάνω από ένα χρόνο χωρίς τη σύσταση Συμβουλίου Διοίκησης, καθώς τα αιρετά μέλη του έχουν εκλεγεί από τον Δεκέμβριο του 2019.
Ο Σύλλογος επισημαίνει ότι οι όποιες αποφάσεις του Διοικητή λαμβάνονται χωρίς την έγκριση Διοικητικού Συμβουλίου, παρά με την υποσημείωση πως η απόφαση θα εγκριθεί από το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου(!).

“Πέρα από τη νομική παρατυπία, η δέσμευση για μια σύνθεση Δ.Σ. που θα εγκρίνει αποφάσεις που έχουν ήδη οδηγήσει σε αποτελέσματα, είναι τουλάχιστον προβληματική. Ο Σύλλογος των Εργαζομένων ομιλεί περί δόλου για την αναβλητικότητα της σύνθεσης του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας έλεγχος για τις όποιες αποφάσεις λαμβάνονται” αναφέρει ο κος Αλεξιάδης.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı