You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους του Πειραιά από την Ιταλία

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους του Πειραιά από την Ιταλία

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους του Πειραιά από την Ιταλία

Δράση για τη στήριξη των άπορων πολιτών που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός κοινωνικής χρησιμότητας «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» (COMITATO PER LA LOTTA CONTRO LA FAME NEL MONDO, ORGANIZZAZIONE NON LUCRATIVA DI UTILITΑ SOCIALE – “Onlus”) του Φορλί της Ιταλίας, ο οποίος έχει συμπληρώσει 45 χρόνια προσφοράς.

Σκοπός του Οργανισμού αυτού είναι να συγκεντρώνει φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης και στη συνέχεια να τα προσφέρει σε κοινωφελείς επιχειρήσεις και οργανισμούς, χωρών που δοκιμάζονται από την κρίση ανά τον κόσμο.

Μεγάλες ποσότητες συσκευασμένων τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης «ταξίδεψαν» από την Ιταλία για τον Πειραιά πριν λίγες ημέρες, με δωρεά τη μεταφορά, από την Minoan Lines.

Αντιπροσωπεία του Οργανισμού από την Ιταλία με επικεφαλής τον κ. Alessandro Pollini υποδέχθηκαν στην πόλη μας, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Αντώνης Καλογερόγιαννης, οι οποίοι μαζί με εργαζόμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και του Δήμου Πειραιά φρόντισαν, πέραν της φιλοξενίας, για την εκφόρτωση και αποθήκευση της μεγάλης σε όγκο προσφοράς, την Κυριακή 17/04/2016.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε: «Η λήψη τέτοιου όγκου ανθρωπιστικής βοήθειας από το εξωτερικό για τους άπορους του Δήμου μας είναι πρωτόγνωρη. Η πρωτοβουλία αυτή του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού από την Ιταλία, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια, όταν μαθαίνει ότι υπάρχει ανάγκη για βοήθεια σε οποιοδήποτε σημείο της γης, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και τα προσφέρει ανιδιοτελώς σε συνανθρώπους μας, που υποφέρουν, είναι αξιέπαινη. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός κοινωνικής χρησιμότητας «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», που εδρεύει στο Φορλί της Ιταλίας συγκέντρωσε μεγάλες ποσότητες αγαθών, που περιλαμβάνουν φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, στρώματα για το Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας, που δυστυχώς έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Η προσφορά αυτή προκαλεί αισθήματα χαράς, συγκίνησης και ευγνωμοσύνης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» με την υπόσχεση πως τα πράγματα που προσέφερε θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευελπιστώντας και σε μελλοντικές εποικοδομητικές συνέργειες και συνεργασίες!».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı