You Are Here: Home » Uncategorized » Τροπολογία του ΜέΡΑ 25 για την απομάκρυνση των ρυπογόνων βιομηχανιών από τη Δραπετσώνα

Τροπολογία του ΜέΡΑ 25 για την απομάκρυνση των ρυπογόνων βιομηχανιών από τη Δραπετσώνα

Τροπολογία του ΜέΡΑ 25 για την απομάκρυνση των ρυπογόνων βιομηχανιών από τη Δραπετσώνα
Το ΜέΡΑ25 και η βουλευτής Β Πειραιά και Γραμματέας της ΚΟ κα Φωτεινή Μπακαδήμα καταθέτουν σήμερα την τροπολογία της δημοτικής αρχής Κερατσινίου- Δραπετσώνας για τη μετεγκατάσταση των ρυπογόνων βιομηχανιών από τον οικιστικό ιστό της πόλης. Η κίνησή τους σύμφωνα με τη δημοτική αρχή αποδεικνύει έμπρακτα την εξαρχής στήριξή τους στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων για την προστασία της υγείας τους και της ποιότητας ζωής τους.
Στο πλαίσιο της συζήτησης του σχεδίου νόμου που φέρνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον εκσυγχρονισμό της πολεοδομικής νομοθεσίας, το ΜέΡΑ25 καταθέτει τροπολογία για άμεση ανάκληση της άδειας λειτουργίας της OIL ONE και όλων των βιομηχανιών που ρυπαίνουν την περιοχή, όπως αποδείχθηκε από τις μελέτες του Δημόκριτου, του Αστεροσκοπείου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η δημοτική αρχή καλεί όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου να συνυπογράψουν την τροπολογία και να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των κατοίκων της πόλης για τη μετεγκατάσταση των βιομηχανιών απ’ τον οικιστικό ιστό.
Καλεό δε την κυβέρνηση να κάνει δεκτή την τροπολογία, γιατί η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı