You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Το σωματίδιο του θεού

Το σωματίδιο του θεού

Το σωματίδιο του θεού

Του Γιώργου Mαθιουδάκη MD, PhD – Διευθυντή Πνευμονολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Νικαίας Πειραιώς

geoamath@otenet.gr

Μάθατε τα νέα; Βρέθηκε το …σωματίδιο του Θεού! Τώρα γνωρίζουμε τι συνέδεσε ένα μόριο Η2 και ένα μόριο Ο2, προέκυψε νερό, που συνδέθηκε με Ν2 και C, και σχηματίστηκε πρωτεΐνη, που άρχισε να συστέλλεται.. να κινείται.. “αοίδιος κίνηση”… να σκέφτεται.. να αισθάνεται.. να θυμάται.. να ερωτεύεται!! Οι πρωτεΐνες πειθάρχησαν σε κώδικες πολλαπλασιασμού και ειδικεύσεως. Οργανώθηκαν σε έμβια όντα, που έδωσαν στρατούς κατιόντων, κατέβηκαν από τα δέντρα, πάλαιψαν… έκαναν κοινωνίες, βρήκαν τα γράμματα, τις τέχνες και …τα όπλα…. με τα οποία φαγωνόντουσαν…. ώσπου, μερικές φορές, κόντεψαν να ξεκληρισθούν. Κάθε φορά, γλύτωναν -με άγνωστο τρόπο- την αλληλοεξόντωση, στο παρά πέντε.

Αφού μπερεδεύτηκαν επί αιώνες -και ακόμη δεν έχουν ξεδιαλύνει κάτι- ανάμεσα στα “κτιστά” και τα “άκτιστα”, στην αναλογία του όντος και την αναλογία της πίστεως, ανακάλυψαν πολιτικά συστήματα, που έθεσαν αλλήλους σε κατάσταση υπαγωγής. Έφεραν τον παράδεισο εδώ κάτω στη γή.. Τον συσκεύασαν, τον εμφιάλωσαν και άρχισαν να τον πουλάνε ως είδος εν ανεπαρκεία, με ΦΠΑ και τέλος πολυτελείας. Είπαν ποιοί θα τον νέμονται ”επί γής” και για ποιούς θα είναι μια «μκετά θάνα-το” προσδοκία. Έτσι, επινόησαν την περιουσία, με την οποία αγόραζαν παράδεισο. Έκαναν νόμους με τους οποίους καθόριζαν ποιός δικαιούται να έχει προνόμια, οφέλη και κέρδη και ποιός όχι. Οι πρώτοι οργάνωσαν έτσι τις κοινωνίες, ώστε αυτοί που είχαν προνόμια και ωφέλη, προοδευτικά βρέθηκαν με ακόμη περισσότερα προνόμια και οφέλη και αυτοί που είχαν λιγότερα,, βρέθηκαν με ακόμη λιγότερα. Ύστερα, αυτοί με τα προνόμια μειώθηκαν τον αριθμό, ενώ εκείνοι που δεν είχαν, γινόντουσαν ολοένα περισσότεροι. Βρέθηκαν μερικοί με …νοητικές διαμαρτίες.. Γράψανε για “κοινωνικά συμβόλαια” (Ζ.Ζ. Ρουσώ), “ψυχανάλυση” (Σ. Φρόϋντ), για το “κεφάλαια”, (Μαρξ) και τον καπιταλισμό (Μαξ Βέμπερ). Ύστερα εμφανίστηκαν κατεργαραίοι. Τα ανακάτεψαν όλα μαζί και έφτιαξαν τα δομημένα ομόλογα, τα πολιτικά θεάματα και τα δόγματα του shock.

Το μποσόνιο είναι το σωματίδιο “ο Θεός” επειδή δίνει μάζα στα στοιχεία. Μόνο η μάζα έχει σημασία. Δομημένες ομολογίες και υποταγή στην ύλη. Ούτε που θυμούνται ότι ο Θεός, σε όλες τις Θρησκείες του Κόσμου, είναι Θεός των συναισθημάτων, των συλλογισμών. Μποσόνιο: Ένας Θεός στα μέτρα τους. Και το σημαντικότερο ιδιοκτήτης αυτής της ανακάλυψης, εκείνος που χρηματοδότησε τη σχετική έρευνα, θα είναι ο κτήτωρ του Δημιουργού του Κόσμου. Σπόνσορας και κτήτωρ του θεού και ο ο νόμιμος νομέας του.

Τι μάθαμε από τη σημερινή ανακάλυψη; ότι η μάζα είναι το παν. Αυτός που τη παρέχει είναι το σωματίδιο “θεός”. Και η μάζα ανήκει. Και παρέχεται με κριτήρια. Χημικά, φυσικά, πολιτικά. Επομένως, ακόμη και εκείνοι που επέλεγαν μεταφυσικές διαφυγές, τώρα ο δρόμος τους έκλεισε. Η πρόσβαση στη χάρη του Θεού έχει εισιτήριο. Διαφυγή από πουθενά!

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı