You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Το ξέκοψε ο Λαγουδάκης στον Πατούλη για τη Μονάδα Απορριμμάτων στο Πέραμα

Το ξέκοψε ο Λαγουδάκης στον Πατούλη για τη Μονάδα Απορριμμάτων στο Πέραμα

Το ξέκοψε ο Λαγουδάκης στον Πατούλη για τη Μονάδα Απορριμμάτων στο Πέραμα

“ΜΕΑ μόνο για τις ανάγκες της Περιφερειακής μας Ενότητας” 

Δυο βασικές προϋποθέσεις για τη λειτουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Σχιστό έθεσε ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη κατά τη συνάντησή που είχαν προ ημερών. Ο κος Λαγουδάκης ανέφερε τη συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά για τη λειτουργία ΜΕΑ, εκεί όπου λειτουργεί σήμερα ο ΣΜΑ, με την προϋπόθεση όμως να προβλεφθούν χωροθετήσεις και για όλες τις άλλες περιφερειακές ενότητες. Επιπλέον, η χωρητικότητα της μονάδας του Πειραιά, να καλύπτει αυστηρά μόνο τις ανάγκες της περιφερειακής ενότητας, ώστε να καταστεί οικονομικά βιώσιμη και περιβαλλοντικά διαχειρίσιμη.

Ο κ. Λαγουδάκης ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια του Δήμου Περάματος για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, με διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση, συλλογή βιοαποβλήτων και την επεξεργασία τους με βάση όμως, τις αρχές της χωροταξικής δημοκρατίας.

Τόνισε δε πως θεωρεί αδιανόητο κάθε σχέδιο που θα επιβαρύνει την πόλη ακόμα περισσότερο περιβαλλοντικά, αφού το Πέραμα είναι υπερκορεσμένο από τις πολλές οχλούσες δραστηριότητες.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı