You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Το Μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού στον Σταύρο Κασιμάτη

Το Μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού στον Σταύρο Κασιμάτη

Το Μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού στον Σταύρο Κασιμάτη

Το Μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού, την ανώτατη διάκριση σε πολίτες που δεν έχουν διατελέσει Πρόσκοποι, απένειμε με ομόφωνη απόφασή του το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και ο Πρόεδρος του Ισίδωρος Κανέτης, στον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, για την πολύχρονη υποστήριξη και τις εξαιρετικές υπηρεσίες του στο έργο τους.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή πίτας του 8ου Συστήματος Προσκόπων από τον Έφορο της περιοχής Κορυδαλλού, Στέλιο Γεωργακάκη που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Σαρωνικού.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού αφού ευχαρίστησε το ΣΕΠ για την τιμή, αναφέρθηκε στην υποστήριξη και συμπαράσταση του Σώματος και των τοπικών συστημάτων στο έργο του Δήμου, ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, κάνοντας πράξη τις αρχές της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της ευθύνης. Υπογράμμισε δε μεταξύ άλλων ότι σε μια δύσκολη εποχή, όπως η σημερινή, δείχνουν το δρόμο για να κρατήσουμε ζωντανές ανθρώπινες αξίες, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλούδης, οι Αρχηγοί του 8ου Συστήματος Προσκόπων Κορυδαλλού Γιάννης Τζουμάκης και του 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Κορυδαλλού Στέλιος Κουφός, ο παλαιός Πρόσκοπος και εθελοντής Γιώργος Λαζαρίδης, πολλοί πρόσκοποι και γονείς.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı