You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο να αξιοποιηθεί και να «πιάσει τόπο» με μεγάλη απορρόφηση εκεί που αξίζει…»

«Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο να αξιοποιηθεί και να «πιάσει τόπο» με μεγάλη απορρόφηση εκεί που αξίζει…»

«Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο να αξιοποιηθεί και να «πιάσει τόπο» με μεγάλη απορρόφηση εκεί που αξίζει…»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), η οποία είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α, με θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ» τη Δευτέρα 16/9 στο ΒΕΠ.

Οι εκπρόσωποι των διοργανωτών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος προς τις επιχειρήσεις συμφώνησαν να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερες δράσεις και προγράμματα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ τη νέα προγραμματική περίοδο και επισήμαναν ότι το εν λόγω πρόγραμμα βοηθά έμπρακτα τις επιχειρήσεις καλύπτοντας τις δραστηριότητές τους και τις προϋποθέσεις, που απαιτούνται προς την κατεύθυνση αυτή με ενισχύσεις, που φθάνουν μέχρι και το 55% του επενδυτικού σχεδίου. Οι εκπρόσωποι των φορέων διατύπωσαν κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεών τους την προσδοκία τους το ΕΣΠΑ ως εργαλείο να αξιοποιηθεί και να «πιάσει τόπο» με μεγάλη απορρόφηση εκεί που αξίζει ώστε να μην ξαναζήσει ο επιχειρηματικός κόσμος τις παθογένειες του παρελθόντος, όπου επιδοτήσεις εκατομμυρίων προωθούνταν σε επιχειρήσεις-«φαντάσματα», αποκλείοντας έτσι τη χώρα από ανάπτυξη και υποδομές.

Στις αρχικές τοποθετήσεις το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Ανδριανός Μιχάλαρος, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ο Γεν. Γραμματέας, Δημήτρης Μαρκομιχάλης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιά, ο Πρόεδρος Δημήτρης Μαθιός και τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, ο Γεν. Γραμματέας Νίκος Μανεσιώτης. Την παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποίησε ο Χριστόφορος Λιακόπουλος, Στέλεχος ΕΛΑΝΕΤ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı