You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά προβάλλεται… ρυπαίνοντας τους γύρω Δήμους

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά προβάλλεται… ρυπαίνοντας τους γύρω Δήμους

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά προβάλλεται… ρυπαίνοντας τους γύρω Δήμους

Εκθετοι είναι για άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αλλά πρωτίστως ο Δήμαρχος, για τον τρόπο προβολής των θεατρικών παραστάσεων, που έχει μεθοδευθεί.

Τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται το εξής οξύμωρο φαινόμενο: Απαγορευμένες κρεμαστές, νάιλον διαφημίσεις της παράστασης – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, έχουν γεμίσει τις κολώνες και τους φανοστάτες των γύρω δήμων (Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πέραμα, Νίκαια, Αγ.Ι.Ρέντης), την ώρα που η πόλη του Πειραιά παραμένει καθαρή από αφίσες και λάβαρα. Μάλιστα, στις αρχές του Απρίλη, το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά αποφάσισε την επιβολή προστίμου σε ιδιώτη για ανάρτηση κάθετης διαφήμισης σε στύλο της ΔΕΗ.

Είναι σαφές πως ο Δήμος Πειραιά προτιμά να ρυπάνει τους όμορους δήμους με τα λάβαρα των θεατρικών παραστάσεων του Δημοτικού Θεάτρου διατηρώντας τη δική του πόλη καθαρή και αισθητικά ελκυστική για τους επισκέπτες της.

«Υπάρχουν σύγχρονοι τρόποι προβολής και τους γνωρίζει ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του. Οι απαρχαιωμένες λύσεις που επιλέγει ο Δήμος για να διαφημίσει τις εκδηλώσεις – παραστάσεις, λύσεις τις οποίες υιοθετούν πια, μόνο τα κλαμπ και τα μπουζουκάδικα, είναι αν μη τι άλλο ασύμβατες με την έννοια του πολιτισμού» ανέφερε στην καταγγελία που μας κοινοποίησε αναγνώστης της Εν Πειραιεί.  

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı