You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τους διέγραψαν μετά τις καταγγελίες τους στην Εν Πειραιεί

Τους διέγραψαν μετά τις καταγγελίες τους στην Εν Πειραιεί

Τους διέγραψαν μετά τις καταγγελίες τους στην Εν Πειραιεί

Εκδικητικός παροξυσμός από τη Διοίκηση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κερατσινίου;

Την οριστική τους διαγραφή μετά τις καταγγελίες τους για αδιαφανείς διαδικασίες, κακοδιαχείριση, παράνομες εργασίες και αυθαιρεσίες αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κερατσινίου. Ο πρώην πρόεδρος κος Γρηγόρης Μελάς και ο κος Παναγιώτης Καλκανδής, από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου, «εκπαραθυρώθηκαν» επειδή μίλησαν στον Τύπο για όσα συμβαίνουν στο γραφικό λιμανάκι αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της διαχείρισης από τη διοίκηση. Μάλιστα η διαγραφή τους ανακοινώθηκε λίγες ώρες αφότου είχαν πληρώσει έκαστος, το ποσό των 25 ευρώ για τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες. Πλέον, οι δύο άνδρες δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση μιας θέσης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο παρά το γεγονός ότι έχουν υποβάλλει ενστάσεις κατά των δύο αποφάσεων. Παράλληλα, υποχρεούνται να προβούν στην απομάκρυνση των σκαφών τους από τον λιμένα.

Ωστόσο, εγείρονται πολλά ερωτήματα σχετικά με το νόμιμο και ηθικό των δύο αποφάσεων αφού είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι λόγοι της διαγραφή τους είναι αίολοι και μαρτυρούν στοιχεία εκδικητικού παροξυσμού. Όπως λένε, η απομάκρυνσή τους είναι σκόπιμη προκειμένου, να μη διεκδικήσουν με υψηλές αξιώσεις την εκλογή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.  Φαίνεται ότι η καθημερινή παρουσία του Λιμεναρχείου που επιτηρεί τον χώρο δυο και τρεις φορές τη μέρα μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έχουν ενοχλήσει σφόδρα το προεδρείο.

Πάντως, στις επικείμενες αρχαιρεσίες θα είναι παρών και δικηγόρος προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı