You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Τι μανία κι αυτή!

Τι μανία κι αυτή!

Τι μανία κι αυτή!

Ο αριστερός δημοτικός σύμβουλος οργανώνει αντιφασιστικές – αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις για τους λαθρομετανάστες και ταυτόχρονα κάνει ότι μπορεί για να παρακωλύσει τις Δράσεις κατά της Φτώχειας στην πόλη του. Δηλαδή, προσπαθεί να ακυρώσει τη συνεργασία του Δήμου με τον επικεφαλής της ΜΚΟ επειδή είναι και δημοτικός σύμβουλος! Και τι τον νοιάζει τον φτωχό Νικαιώτη που δεν έχει να φάει; Εκτός ουσίας και εκτός πραγματικότητας είναι ο άνθρωπος.

Κύριε Δήμαρχε,

Είμαι σίγουρος ότι όποιος από τους ψηφοφόρους του το πληροφορηθεί θα τον περιποιηθεί δεόντως στις επόμενες εκλογές.

Κύριε Δήμαρχε,

Εφεξε σε κάποιους συναδέλφους σου, τιποτάδες και πουθενάδες, με την παράταση του χρόνου διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών. Aν παραταθούν, θα τους έχουμε, δηλαδή, στο κεφάλι μας γι άλλον ενάμιση χρόνο χωρίς να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία όσα έταξαν προεκλογικά.

Κύριε Δήμαρχε,

Και πάνω που άρχιζαν να ξυπνάνε από τη ραστώνη της εξουσίας και να ενεργοποιούνται σχεδιάζοντας πώς θα υφαρπάξουν την ψήφο μας, επαναπαύθηκαν για κάμποσο διάστημα.

Κύριε Δήμαρχε,

Θα γίνει μακελειό, όπως είχε πει και ο Λοβέδρος. Αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δολοπλοκήσουν από κοινού και αποκλείσουν από τις εκλογές τη Χρυσή Αυγή, θα συσπειρώσουν περισσότερους πολίτες γύρω της και θα γίνει επανάσταση. Και μετά άντε να τη μαζέψουν…

Κύριε Δήμαρχε,

Αυτοί, οι δήθεν δημοκράτες, με τα μάστερ και τα μπάτσελορ, είναι τα μεγαλύτερα φασισταριά. Από αυτούς ,τελικώς, κινδυνεύει η Δημοκρατία μας.

Κύριε Δήμαρχε,

Το ΠΑΣΟΚ έχει απολέσει και την τρίτη θέση. Περισσότερους ψηφοφόρους χάνει το μόρφωμα του Βενιζέλου προς τη Χρυσή Αυγή παρά η ΝΔ και για να επανακάμψει – έτσι νομίζει – άρχισε τις μηχανορραφίες ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου. Ναι! Αν δεν το χεις καταλάβει, έχουμε χούντα!

Κύριε Δήμαρχε,

Κάποτε έστελναν τους ταγματασφαλίστεςστα σπίτια των αριστερών. Επειδή σήμερα είναι ξεπερασμένες τέτοιες μέθοδοι, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κάνουν τη βρωμοδουλειά τους. Με μια συνταγματική αναθεώρηση!

Κύριε Δήμαρχε,

Ας κάτσουν καλά. Δεν μιλάμε ούτε για 0,5 ούτε για μία μονάδα. Μιλάμε για ποσοστό από 9,5% έως 12% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ενώ υπάρχουν κι άλλες που δίνουν στη Χρυσή Αυγή πολύ μεγαλύτερο ποσοστό που την κατατάσσει δεύτερη εκλογική δύναμη. Να ξέρουν ότι δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα.

Κύριε Δήμαρχε,

Η δημοκρατικότητά τους φάνηκε και από την απώθηση των κατεστραμμένων ομολογιούχων από τα ΜΑΤ για να μην προσεγγίσουν την οικία του κουμπάρου σου και πρωθυπουργού της χώρας. Μην τυχόν και διαταράξουν την οικογενειακή του γαλήνη. Μην τυχόν και παραβιάσουν το οικογενειακό του άσυλο. Αυτοί, όμως, μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπουκάρουν στο δικό μας σπιτικό και να μας τα παίρνουν μέχρι δεκάρας.

Κύριε Δήμαρχε,

Τον έχει φάει το μαράζι τον τέως δήμαρχο. Μέτραγε τις μέρες, μία μία, για τις επόμενες εκλογές μπας και του ξανακαθότανε το δημαρχιλίκι. Από τη μια η παράταση, από την άλλη η εξασφάλιση κονδυλίων και η καλή συνεργασία που έχεις με τα υπουργεία, απομακρύνουν για πάντα το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο ύπατο αξίωμα στο ηρωικό νησί.

Κύριε Δήμαρχε,

Τώρα που υπεγράφη η δημοπράτηση του αγωγού ύδρευσης δεν θα ’χουν μούτρα να εμφανιστούν αυτοί που λοιδορούσαν πριν από 8 χρόνια τον Δημήτρη Μούρτζη και τον Γιάννη Μίχα που δούλεψαν για να γίνει στο νησί αυτό το έργο ζωής.

Κύριε Δήμαρχε,

Εξανάγκασες τους επιχειρηματίες να κατεβάσουν τις πινακίδες τους από τις προσόψεις. Εκτός των άλλων πολλών προβλημάτων που σου έχω γράψει παλαιότερα σε αυτή τη στήλη, προκύψανε και νέα. Εδωσες τη δυνατότητα σε κάποιους φτηνούς μυρωδιάδες, αιώνιους τεμπέληδες, τρακαδόρους και κακεντρεχείς λιγουρολεμέδες, να διαδίδουν ότι κλείσαμε. Οτι τα πουλήσαμε και εξαφανιστήκαμε.

Κύριε Δήμαρχε,

Τους απαντάμε με τη φράση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη» και με τον άλλο των Αφών Κατσιμίχα: «Και για το πείσμα σας, γουρούνια, θα αντέχω». Η Εν Πειραιεί και ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2 παραμένουν στην ίδια διεύθυνση, με τον ίδιο ιδιοκτήτη και δεν χρωστάνε σε κανέναν. Αντιθέτως, τους χρωστάνε πολλοί.

Κύριε Δήμαρχε,

Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Εσύ προς το παρόν, το μόνο που έχεις καταφέρει μ’αυτή σου την αψυχολόγητη κίνηση ήταν να δώσεις μια δυνατή σπρωξιά στο κενό σε όλους τους επιχειρηματίες της πλατείας που παλεύουν για τη σωτηρία τους αλλά και σε ζωντανές και υγιείς επιχειρήσεις.

Κύριε Δήμαρχε,

Είναι καιρός να γίνει αποτίμηση ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι όχι στην πάταξη του παρεμπορίου. Ο Στάθης στον Πειραιά το έχει μηδενίσει.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο Δημοσθένης στου Ρέντη και στη Νίκαια το ίδιο.

Κύριε Δήμαρχε,

Στο Αιγάλεω, όμως, Ιερά Οδός και πέριξ του μετρό, γίνεται κόλαση όταν η Δημοτική Αστυνομία κατεβάζει τα ρολά. Οταν βγουν με ρόπαλα οι μισοκατεστραμμένοι καταστηματάρχες και πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, θα τα ρίχνουν πάλι στη Χρυσή Αυγή οι αρχιδη μοσιογράφοι των καναλιών.

Κύριε Δήμαρχε,

Χαμός από διαρρήξεις στη Σαλαμίνα. Ο κάθε άνεργος αλλοδαπός επιρρεπής ή πρώην μπουκαδόρος βρίσκει έδαφος για νέα καριέρα. Η Αστυνομία έχει επιτυχίες αλλά μικρού… βεγγαλικούς, (όπως θα έλεγε και η Αντζελα). Πώς, όμως, να καθαρίσει η Σαλαμίνα; Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει ρίξει το βάρος του στην εξάρθρωση των βομβιστών της κατσαρόλας. Αυτούς τους φοβερούς και τρομερούς δολοφόνους που έβαλαν μυρωδιά εκρηκτικών και ασφαλίζοντας τη χύτρα, τηλεφώνησαν μία ώρα πριν την έκρηξη, ενημερώνοντας ότι θα γκρεμίσουν το mall, θάβοντας μέσα εκατοντάδες ανυποψίαστους αθώους. Ε, ρε Κολοκοτρώνης που τους χρειάζεται!

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı