You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τζάνειο: “Αγκάθι” η προμήθεια κλινών στη νέα Καρδιολογική Κλινική

Τζάνειο: “Αγκάθι” η προμήθεια κλινών στη νέα Καρδιολογική Κλινική

Τζάνειο: “Αγκάθι” η προμήθεια κλινών στη νέα Καρδιολογική Κλινική
«Αγκάθι» παραμένει η προμήθεια του ξενοδοχειακού εξοπλισμού (κλίνες κλπ) για την έναρξη λειτουργίας και των θαλάμων Νοσηλείας των ασθενών της νέας Καρδιολογικής Κλινικής, που θα αναβαθμίσει έτι περαιτέρω την ποιοτική παροχή Υπηρεσιών Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Το έργο εξοπλισμού έχει αναλάβει ο Περιφερειάρχης Αττικής και η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά προς τους οποίους ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Ευάγγελος Πισιμίσης απευθύνει θερμή παράκληση για την επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Στις 2 Οκτωβρίου έγινε -επιτέλους- η διοικητική παράδοση των ανακαινισμένων χώρων της νέας Καρδιολογικής Κλινικής -στον Β’ όροφο του Κεντρικού Κτιρίου- του Τζανείου Νοσοκομείου ενώ ταυτοχρόνως ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ψηφιακού στεφανιογράφου PHILIPS AZYRION της Αιμοδυναμικής Μονάδας όπως και η λειτουργία των Εργαστηρίων Ηχωκαρδιολογίας και Δοκιμασιών Κοπώσεων.
Σύμφωνα με τον κο Πισιμίση, “το έργο «Αναδιαρρύθμιση – Ανακαίνιση χώρων Β’ ορόφου Κεντρικού Κτιρίου, για την εγκατάσταση Καρδιολογικού Τμήματος, Αιμοδυναμικής Μονάδας και Εργαστηρίων Κόπωσης και Υπερήχων στο Γ.Ν. Πειραιά “TZANEIO” – Ολοκλήρωση Οικοδομικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εργασιών» προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ, ανασύρθηκε από το τέλμα ετών και χρηματοδοτήθηκε μέσω του Π.Δ.Ε. από την Περιφέρεια Αττικής μετά από το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξαν η τ. Περιφερειάρχης Αττικής Κα Ρένα Δούρου και ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Κος Γιώργος Γαβρίλης σε συνάρτηση με τις άοκνες προσπάθειες της Διοικήτριας του Νοσοκομείου μας, Κας Μαρίας Αρβανίτη”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı