You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » “Τα σχέδια για την παραχώρηση δημοτικής περιουσίας δεν πέρασαν και δεν θα περάσουν!”

“Τα σχέδια για την παραχώρηση δημοτικής περιουσίας δεν πέρασαν και δεν θα περάσουν!”

“Τα σχέδια για την παραχώρηση δημοτικής περιουσίας δεν πέρασαν και δεν θα περάσουν!”

Ανακοίνωση – Καταγγελία της Δημοτικής Κίνησης «Αναγέννηση»

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Κίνηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας “Αναγέννηση” αναφέρει τα εξής: “Καταγγέλλουμε στον λαό του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ότι ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής και οι ελάχιστοι πια εναπομείναντες στην παράταξή του ανέλαβαν χθες την ευθύνη της πιο ωμής, δίχως όρια αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς που έχουμε βιώσει από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα απέναντι στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο συνεδρίαζε με θέμα την πρόταση της διοίκησης του Δήμου την παραχώρηση της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου σε ιδιώτες με την μορφή της ΚΟΙΝΣΕΠ. Ενώ διεξήχθη διεξοδική συζήτηση επί 4 τουλάχιστον ώρες, διέκοψαν με το έτσι θέλω την συνεδρίαση, βλέποντας ότι η πρόταση του Δημάρχου θα συγκέντρωνε την συντριπτική καταψήφιση και αποχώρησαν!

Πρόκειται για πραξικοπηματικές πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές και οι οποίες διαλύουν τον Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Για πρακτικές που ήδη απομονώνονται στην πράξη. Από αυτή τη πλευρά, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των 21 (από τους 30 παρόντες στην συνεδρίαση) δημοτικών συμβούλων από όλες τις πλευρές να παραμείνουν και να πραγματοποιήσουν ψηφοφορία που ομόφωνα καταδίκασε την πρόταση του Δημάρχου για αναζήτηση φορέα (;) για να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο και επιβεβαίωσαν την παλιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Κολυμβητήριο να λειτουργήσει από τον Δήμο αξιοποιώντας το προσωπικό του και τις προτάσεις αθλητικών σωματείων της πόλης.

Έτσι μπήκε τέλος σε μια περίοδο πάνω από δύο μήνες όπου το θέμα σέρνεται, με μια σύμβαση λειτουργίας του Κολυμβητηρίου με ΚΟΙΝΣΕΠ, που ισοδυναμούσε με εκχώρηση δημοτικής περιουσίας.

Σ’ αυτή την περίοδο, ο επικεφαλής μας Ζαχαρίας Ζούπης αλλά και όλα τα δημοτικά στελέχη της παράταξής μας πρωτοστάτησαν στην ανάδειξη του θέματος. Το ίδιο έγινε και μέσα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σημειώνουμε δε ξεχωριστά και καταγγέλλουμε με αγανάκτηση το γεγονός ότι ενώ στους δημοτικούς συμβούλους είχε δοθεί η σύμβαση, αποκρύφτηκαν τόσο η έκθεση της υπηρεσίας για την λειτουργία του Κολυμβητηρίου, όσον και σχετικές αξιόλογες προτάσεις αθλητικών σωματείων της πόλης Αποτελεί αυτό άλλο ένα δείγμα αδιαφάνειας και παραπληροφόρησης του Δημοτικού Συμβουλίου .

Τώρα, ο κύριος Τζανής έχει ένα δρόμο. Να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο, που ξαφνικά αυτός έκλεισε αναιτιολόγητα και το κράτησε κλειστό πάνω από ένα χρόνο, στηριγμένος στις δυνάμεις του Δήμου.

Ασφαλώς, υπάρχει ανοικτό το θέμα της εξωθεσμικής, αντιδημοκρατικής, ετσιθελικής συμπεριφοράς του. Αυτά θα καταγγελθούν από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ προς τις αρμόδιες Αρχές και βέβαια προς τον λαό της πόλης.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ !

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı