You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ταλαιπωρία, αντιποίηση αρχής και αψιμαχίες στην Τσαμαδού

Ταλαιπωρία, αντιποίηση αρχής και αψιμαχίες στην Τσαμαδού

Ταλαιπωρία, αντιποίηση αρχής και αψιμαχίες στην Τσαμαδού

Σε κυκλοφοριακή «ζούγκλα» έχει μετατραπεί τις τελευταίες μέρες το κέντρο του Πειραιά με τα νεύρα οδηγών και πεζών να δοκιμάζονται καθημερινώς. Οι εργασίες ανάπλασης της βομβαρδισμένης από τη διέλευση των λεωφορείων, Τσαμαδού, προκαλούν απίστευτη ταλαιπωρία όχι μόνο λόγω της μετ’ εμποδίων διέλευσης των πολιτών από τα σκαμμένα πεζοδρόμια αλλά και λόγω της εκτροπής της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και μάλιστα, με αλλοδαπούς εργάτες της εργολήπτριας εταιρείας σε ρόλο… δημοτικής αστυνομίας. Αγανακτισμένος Πειραιώτης μας περιέγραφε εν βρασμώ το εξής περιστατικό:

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ώρα 7:45 πρωινή. Η είσοδος για Τσαμαδού από Εθνικής Αντιστάσεως είναι «φραγμένη» από έναν νεαρό με φωσφορίζον γιλέκο που φέρει τα διακριτικά της εταιρείας ΘΕΜΕΛΗ, με καθήκοντα ρυθμιστή της κυκλοφορίας κατ΄εντολήν του αρχιεργάτη. Ο εν λόγω εργάτης κατευθύνει τους οδηγούς των οχημάτων προς την Καραολή και Δημητρίου. Ο δρόμος της Τσαμαδού, ωστόσο, είναι άδειος. Πλην του νεαρού, δεν υπάρχουν άλλοι εργάτες, ουδεμία εργασία εκτελείται και ο δρόμος είναι ελεύθερος. Ο καταγγέλλων λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον θρασύτατο και αγενή, όπως μας είπε, νεαρό, όταν εκείνος του απαγόρευε με ύφος χιλίων Καρδιναλίων να διέλθει από την Τσαμαδού, όπως και στα υπόλοιπα οχήματα που σχημάτιζαν ουρά αρκετών μέτρων. «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά. Ε, όχι και να μας κλείνουν τώρα τον δρόμο και οι Αλβανοί!» φώναζε εν εξάλλω στη μέση του δρόμου με κάποιους άλλους εγκλωβισμένους στα αυτοκίνητά τους, οδηγούς, να συμφωνούν και να επαυξάνουν.

«Ουδείς νομιμοποιείται να κλείνει τους δρόμους παριστάνοντας τον ρυθμιστή της κυκλοφορίας. Πρόκειται σαφέστατα για αντιποίηση αρχής. Πού είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες, η Δημοτική Αστυνομία; Πού;» μας είπε λίγα λεπτά μετά το ατυχές συμβάν.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας οι εργασίες από την Εθνικής Αντιστάσεως έως την Ηρώων Πολυτεχνείου θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από τις γιορτές. Αυτό εύχονται και οι καταστηματάρχες που είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν μες στο χώμα και τον θόρυβο.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı