You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κορυδαλλός: Σύμπραξη των παρατάξεων Χουρσαλά και Δημόπουλου

Κορυδαλλός: Σύμπραξη των παρατάξεων Χουρσαλά και Δημόπουλου

Κορυδαλλός: Σύμπραξη των παρατάξεων Χουρσαλά και Δημόπουλου

Υπογράφηκε σήμερα το πρακτικό σύμπραξης των δημοτικών παρατάξεων «Ένα Βήμα Μπροστά» και «Δήμος για όλους» από τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά και τον επικεφαλής, Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Δημόπουλο.

Η σύμπραξη αποτελεί συνέχεια της προεκλογικής  δέσμευσης των δυο συνδυασμών πριν από τον Β΄γύρο  των Δημοτικών Εκλογών στη βάση αξιών, αρχών και θέσεων. 

Όπως προβλέπει το νέο θεσμικό πλαίσιο, το πρακτικό της σύμπραξης κατατέθηκε στον πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου, Μιχάλη Ευθυμιάδη και περιγράφεται το πολιτικό πλαίσιο και το πνεύμα της συνεργασίας με στόχο έναν Δήμο οικονομικά αυτοδύναμο, προσβάσιμο σε όλους, με έμφαση στις κοινωνικές ανάγκες και την τοπική ανάπτυξη. 

Οι αναλυτικές προγραμματικές θέσεις της συνεργασίας θα κατατεθούν στο νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Για τη θέση Προέδρου, οι δυο παρατάξεις συμφώνησαν να προτείνουν από κοινού τη Δημοτική Σύμβουλο Μερόπη Κατσάνου Κουτσοδόντη, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, πρόσωπο με σημαντική αυτοδιοικητική πορεία στην πόλη, αφού έχει υπηρετήσει τον Δήμο μέσα από πολλές θέσεις ευθύνης, ενώ υπήρξε και υποψήφια Δήμαρχος. 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı