You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Συντάσσεται με τη θέση της ΕΣΗΕΑ για τη μη κατάργηση των δημοσιογραφικών θέσεων ο Γ. Σγουρός

Συντάσσεται με τη θέση της ΕΣΗΕΑ για τη μη κατάργηση των δημοσιογραφικών θέσεων ο Γ. Σγουρός

Συντάσσεται με τη θέση της ΕΣΗΕΑ για τη μη κατάργηση των δημοσιογραφικών θέσεων ο Γ. Σγουρός

Την ικανοποίησή του για την πρόθεση του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών να αντιταχθεί στην παράλογη κατάργηση των 26 θέσεων δημοσιογράφων που εργάζονται στα Γραφεία Τύπου των Αιρετών Περιφερειών της χώρας από 1.1.2013 εκφράζει ο πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Σγουρός συντάσσεται με τη θέση της ΕΣΗΕΑ ότι πρόκειται για «φίμωση ενός εξαιρετικά επιτυχημένου θεσμού», καθώς οι Αιρετές Περιφέρειες παράγουν ουσιαστικό έργο, για το οποίο οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται, ενώ τονίζει πως η εναλλακτική κοινή πρόταση ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ για κάλυψη της μισθοδοσίας τους από τους ΚΑΠ του εκάστοτε έτους, προκειμένου να μπορέσουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες να συνεχίσουν εύρυθμα τη λειτουργία τους, αγνοήθηκε, την ίδια στιγμή που παρόμοιες θέσεις δεν καταργήθηκαν στα Γραφεία Τύπου της Κεντρικής Διοίκησης.

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, επισημαίνει ότι η κατάργηση των συγκεκριμένων θέσεων μειώνει περαιτέρω τις θέσεις εργασίας για ένα κλάδο που επίσης δοκιμάζεται από την ανεργία.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı