You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Συνέντευξη με ένα… «κοράκι»! – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Συνέντευξη με ένα… «κοράκι»! – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Συνέντευξη με ένα… «κοράκι»! – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Από νωρίς προανήγγειλαν τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στο κανάλι του Αμαρουσίου. 9 και 2 πρώτα λεπτά ξεκινά η απευθείας σύνδεση με το γραφείο του Υπουργού, Βαγγέλη Βενιζέλου. Το τηλεοπτικό πλάνο γίνεται διπλό και ο Γιώργος Παπαδάκης καλημερίζει τον Υπουργό.

Στο διπλανό παράθυρο εμφανίζεται μια μαύρη φιγούρα, με μαύρο πτέρωμα, μαύρο ράμφος κωνοειδές και μαύρα πόδια. Στα μάτια μου, και είμαι σίγουρη ότι και στα μάτια όλων των Ελλήνων, ο Παπαδάκης μιλούσε με ένα κοράκι! Κυνικό, ψυχρό, έτοιμο να κατασπαράξει από ψηλά ότι κινείται και δεν κινείται.

Το κοράκι μιλούσε απταίστως την ελληνική και εξηγούσε γιατί πρέπει να θυσιάσουν οι Ελληνες πολίτες τις θυσίες μιας ζωής. Ελεγε με μια τρομακτική λάμψη να διαπερνά τις κόρες των σκούρων οφθαλμών του, ότι ο ιδρώτας των Ελλήνων είναι επενδεδυμένος στα ακίνητα και για να διασωθούν οι αξίες των ακινήτων πρέπει να σώσουμε τη χώρα. «Σώζοντας τη χώρα σώζουμε και την αξία της ακίνητης περιουσίας μας» έλεγε και ξανάλεγε για να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη πείνα του.

Ανοιγόκλεισα τα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα και ξαφνικά είδα τον Βενιζέλο στη θέση του ευτραφούς κοράκου. Θορυβήθηκα! Βρίσκομαι στον προθάλαμο του ψυχιατρείου; Είναι τα πρώτα σημάδια μιας βαριάς νευρασθένειας ή μήπως τελικά αυτοί που μας κυβερνούν είναι τα πιο αιμοδιψή αρπακτικά που μπορούν να μεταμορφώνονται με μιας σε αθώες περιστερές;

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı