You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Συνέλαβαν ΟΥΚάδες που διαμαρτυρήθηκαν κατά των δομών φιλοξενίας παράνομων μεταναστών

Συνέλαβαν ΟΥΚάδες που διαμαρτυρήθηκαν κατά των δομών φιλοξενίας παράνομων μεταναστών

Συνέλαβαν ΟΥΚάδες που διαμαρτυρήθηκαν κατά των δομών φιλοξενίας παράνομων μεταναστών
Αντεθνική, αν μη τι άλλο, και αδελφοκτόνα η στάση της κυβέρνησης απέναντι σε Ελληνες πατριώτες που κάνουν το αυτονόητο. Διαμαρτύρονται για τις Δομές Φιλοξενίας Παράνομων Μεταναστών που καταφθάνουν συνεχώς στη χώρα μας υλοποιώντας τα σκοτεινά σχέδια φθονερών προς την Ελλάδα εγκεφάλων. Η Ελληνική Αστυνομία στράφηκε και τελικώς συνέλαβε λες και επρόκειτο για τους γνωστούς μπαχαλάκηδες που κυνηγάει στην Αθήνα, δύο ΟΥΚάδες στη Μαλακάσα, που υπηρετούν με πίστη κι αυταπάρνηση την πατρίδα μας έτοιμοι να θυσιαστούν για να την προστατεύσουν από κάθε τουρκική προκλητική ενέργεια και να προασπίσουν την εθνική κυριαρχία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ομάδα περίπου 400 Ελλήνων συγκεντρώθηκε στον κόμβο Μαλακάσας και στη συνέχεια κινήθηκαν οργανωμένα για να αποκλείσουν την εθνική οδό και να εμποδίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις, θεώρησαν λοιπόν ότι το πρόβλημα ήταν οι δύο άνδρες οι οποίοι βλέπουν εισβολή από Σομαλούς, Αλγερινούς, Πακιστανούς, Αφγανούς κι ελάχιστους Σύρους, αλλοίωση του ελληνικού στοιχείου και καταστροφή της πατρίδας τους.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı