You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Συνάντηση του ΕΣΠ με τον Γ. Μώραλη

Συνάντηση του ΕΣΠ με τον Γ. Μώραλη

Συνάντηση του ΕΣΠ με τον Γ. Μώραλη

Ιδιαίτερα εποικοδομητική χαρακτηρίζει ο ΕΣΠ τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της Διοικητικής Επιτροπής και του επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γ. Μώραλη.

“Ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, έχοντας εντοπίσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς, εξέφρασαν την αγωνία τους και έθεσαν υπόψη του υποψήφιου Δήμαρχου Πειραιά τα θέματα της πόλης, που είναι συνυφασμένα με την ανάπτυξη και λειτουργία της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Επίσης, τόνισαν την αναγκαιότητα να αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα αναδείξουν τον Πειραιά σε διεθνές εμποροναυτιλιακό κέντρο και θα τον βγάλουν από την αφάνεια και την ύφεση, ώστε να γίνει ένας φιλικός και ελκυστικός προορισμός κρουαζιέρας και όχι μόνο, βάσει των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει.

Η συζήτηση συγκεκριμένα επικεντρώθηκε στα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της πόλης, της αναβάθμισης των λειτουργιών της, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, της λειτουργίας της Κυριακάτικης Αγοράς, του παράνομου πλανόδιου εμπορίου, της καθαριότητας, των ανοιχτών εμπορικών κέντρων, της δημιουργίας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων κ.ά.

Ο κ. Γ. Μώραλης ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού του και δεσμεύτηκε να υλοποιηθούν άμεσα ζητήματα, μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και την κινητοποίηση κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της εικόνας του Πειραιά”.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı