You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με τον πρόεδρο του ΟΛΠ πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τους Θοδωρή Δρίτσα Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νησιών, Νίκο Συρμαλένιο Βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Λαγουδάκη μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Πειραιά και Χρήστο Λαμπρίδη Συντονιστή του Τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ανωμερίτης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., για τις δραστηριότητες του Οργανισμού και για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του, αλλά και στην λειτουργία της ελληνικής λιμενικής βιομηχανίας, συνολικά. Η αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ., πέρα από την κατάθεση των απόψεων του χώρου για τα λιμάνια και για τις βασικές λειτουργίες τους, όπως είναι η εμπορευματική δραστηριότητα, η επιβατική κίνηση, η κρουαζιέρα και η ναυπηγοεπισκευή, εξέφρασε ανησυχία και προβληματισμό, για μια σειρά από εξελίξεις που δρομολογούνται. Οι εξελίξεις αυτές, αφορούν, μεταξύ άλλων, στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών με όποιες αρνητικές επιπτώσεις θα έχουν αυτές οι επιλογές στους εργαζόμενους, στις τοπικές κοινωνίες και στην εθνική οικονομία συνολικά, αλλά και στο τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα και έχει οδηγήσει σε μαρασμό τον κλάδο και στην απόγνωση τους χιλιάδες εργαζόμενους του χώρου.

Τέλος, από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ., τονίστηκε μεταξύ άλλων, η ανάγκη διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών και η αξιοποίηση των συγκριτικών τους πλεονεκτημάτων προς όφελος της κοινωνίας, σε αντίθεση με τις κυβερνητικές προθέσεις και τις τροϊκανές επιταγές, για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την παράδοσή της σε ιδιωτικά συμφέροντα.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı