You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Στο στόχαστρο του Δήμου Πειραιά τα περίπτερα που επεκτάθηκαν παράνομα

Στο στόχαστρο του Δήμου Πειραιά τα περίπτερα που επεκτάθηκαν παράνομα

Στο στόχαστρο του Δήμου Πειραιά τα περίπτερα που επεκτάθηκαν παράνομα

Επιτροπή θα ερευνήσει τη νομιμότητα κάθε περιπτέρουΕν αναμονή της παράδοσης από τον αντιπεριφερειάρχη Στέφανο Χρήστου του καταλόγου με τα περίπτερα που βρίσκονται στον Πειραιά βρίσκεται η δημοτική αρχή. Όπως δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος στο δημοτικό ραδιόφωνο, έχει οριστεί επιτροπή η οποία θα ερευνήσει τη νομιμότητα κάθε περιπτέρου αλλά και τη δυνατότητα που έχει ο Δήμος να απομακρύνει όσα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

«Έχουμε δάσος περιπτέρων. Αντί να έχουμε δάσος δέντρων, έχουμε δάσος περιπτέρων και πολλά περίπτερα επεκτείνονται σε πολύ περισσότερα μέτρα απ΄ ότι δικαιούνται. Καταθέτω την αγάπη μου στον νόμιμο περιπτερά. Άλλο αυτό και άλλο να εμποδίζεις τη διέλευση των πολιτών. Θα τα ξηλώσουμε τηρώντας βεβαίως τις νόμιμες διαδικασίες» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Είπε στη συνέχεια ότι η Β. Γεωργίου από τη Λαμπράκη μέχρι το λιμάνι, έχει πεντακόσια περίπτερα, άλλα κλειστά και άλλα ανοιχτά. «Θα τα ξηλώσουμε και θα βάλουμε παρτέρια. Μέχρι το τέλος του Μαΐου, η Β. Γεωργίου αριστερά και δεξιά, τα πεζοδρόμιά της θα έχουν παρτέρια με λουλούδια. Επίσης, και η Ηρώων Πολυτεχνείου και η Λαμπράκη. Και θα καλέσω να τα συντηρούμε μέσω του εθελοντισμού, οι γείτονες, τα σχολεία, οι πρόσκοποι».

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı