You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Στο ρυθμό της Αποκριάς ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη

Στο ρυθμό της Αποκριάς ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη

Στο ρυθμό της Αποκριάς ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη

Προσαρμοσμένες στην οικονομική κατάσταση του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη είναι οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή, αρχής γενομένης από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην πλατεία Χαλκηδόνας και ώρα 11:00 το πρωί όπου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα με κλόουν, μπαλονοκατασκευές, εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευής μάσκας. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου : κεντρική πλατεία Ρέντη ώρα 11:00, πρόγραμμα για παιδιά με παιχνίδια, φουσκωτά, clown…

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου : πλατεία Αγ. Νικολάου ώρα 11:00, Κουδουνάτοι από πλατεία Δαβάκη και πλατεία Κρήνης διασχίζουν την Π. Τσαλδάρη και την 7ης Μαρτίου και καταλήγουν στην πλατεία Αγ. Νικολάου. Ακολουθεί γλέντι με τη λαϊκή ορχήστρα του Γιάννη Λαμπράκη.

 

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου : πλατεία Δ. Κουμπάκη ώρα 11:00 Πρόγραμμα για παιδιά με φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, μπαλονοκατασκευές κ.α

 

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου : κεντρική πλατεία Ρέντη ώρα 11:00 Κουδουνάτοι από την πλατεία Βενιζέλου διασχίζουν την οδό Φλέμιγκ και καταλήγουν στην κεντρική πλατεία Ρέντη. Ακολουθεί γλέντι με τη λαϊκή ορχήστρα του Γιάννη Λαμπράκη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı