You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Στη δικαιοσύνη οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ για το κούρεμα στα διαθέσιμα του Ταμείου Πρόνοιας

Στη δικαιοσύνη οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ για το κούρεμα στα διαθέσιμα του Ταμείου Πρόνοιας

Στη δικαιοσύνη οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ για το κούρεμα στα διαθέσιμα του Ταμείου Πρόνοιας

Θα εξαντλήσουν, όπως λένε, κάθε ένδικο μέσο για να αποκαταστήσουν την αδικία και να επιστρέψουν τα χρήματά τους. Μετά από ενημέρωση που είχαν από το ΤΑΠΙΤ (Ταμείο Πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα) στο οποίο ανήκει και ο Τομέας Πρόνοιας Λιμενεργατών ΟΛΠ διαπιστώθηκε ότι τα διαθέσιμα του κλάδου τους, που ήταν κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδας, «κουρεύτηκαν» σε ύψος περίπου 70%. “Αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι χωρίς να έχουμε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου στα περιουσιακά μας στοιχεία παρά μόνο διαθέσιμα, δηλ. μετρητά, στην Τράπεζα της Ελλάδας και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση μειώθηκαν οι οικονομίες χρόνων των συναδέλφων μας σε τέτοιο μεγάλο ποσοστό” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

“Αν αυτό δεν είναι ξεκάθαρη και εξόφθαλμη κλοπή, τότε τι είναι; Οι ευθύνες για τέτοιες επιλογές δεν μπορεί να καταλογιστούν μόνο σε διοικητικούς ή υπηρεσιακούς υπαλλήλους. Οι επιλογές αυτές είναι καθαρά πολιτικές και υπεύθυνοι είναι συγκεκριμένοι πολιτικοί με εξουσίες που τους έχει αναθέσει ο λαός για να εξυπηρετούν το λαό και όχι να τον ληστεύουν”.

 

Η απάντηση μας δεν θα μείνει μόνο σε νομικό επίπεδο αλλά θα αντιδράσουμε δυναμικά και σε συνδικαλιστικό επίπεδο σε συνεργασία με άλλους κλάδους και εργασιακούς χώρους που αντιμετωπίζουν την ίδια ληστρική επίθεση από την κυβέρνηση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı