You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Στην Πειραϊκή η Διαμάντω Μανωλάκου

Στην Πειραϊκή η Διαμάντω Μανωλάκου

Στην Πειραϊκή η Διαμάντω Μανωλάκου

Στην Πειραϊκή περιόδευσε το πρωί της Κυριακής η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γκερλές Μπάμπης, Λιβάνης Κώστας, Ποντικός Βασίλης και Ποτίδης Κώστας και οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι στο Α’ Διαμέρισμα Περδίκης Παντελής και Κολαίτης Άκης.

Κατά την περιοδεία συνομίλησαν με αρκετούς κατοίκους της Πειραϊκής, με το ενδιαφέρον της συζήτησης να επικεντρώνεται γύρω από τις εξελίξεις στην περιοχή και τους σχεδιασμούς της COSCO, που προβλέπει την επέκταση του λιμανιού στην Πειραϊκή, με την κατασκευή προβλητών για κρουαζιερόπλοια.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων “ο ‘Άγιος Νικόλαος” και με άλλους ψαράδες στον Όρμο της Αφροδίτης. Η Διαμάντω Μανωλάκου ανέδειξε το γεγονός πως μπροστά στα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων δεν υπολογίζεται ούτε η καταστροφή των ψαράδων της περιοχής, ούτε η υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων, ούτε η τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή. Ανέφερε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτής της πολιτικής την καταστροφή που συντελέστηκε στην περιοχή με το ναυάγιο του “Αγία Ζώνη ΙΙ” πριν από 2 χρόνια και τα σχέδια για την επέκταση της κρουαζιέρας στην Πειραϊκή.

Σημείωσε πως την ώρα που πληρώνουμε τόσους φόρους, που οι σοβάδες στα σχολεία της περιοχής πέφτουν, που τα νοσοκομεία της περιοχής έχουν τρομερές ελλείψεις, που ο Πειραιάς ανήκει στους 5 Δήμους με τα υψηλότερα Δημοτικά Τέλη, η Περιφερειακή Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ δίνει 113 εκ. € ζεστό χρήμα στην COSCO για την επέκταση του προβλήτα κρουαζιέρας.

Τόνισε, ωστόσο, πως με ισχυρό ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, θα δυναμώσουν οι αγώνες ώστε να μην υλοποιηθεί ένα τέτοιο φαραωνικό έργο στην Πειραϊκή, θα δυναμώσουν οι διεκδικήσεις απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική, που δε λογαριάζει καμιά ζωή, κανένα δικαίωμα.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο στο μεγάλο μουσικό αφιέρωμα για τον Πειραιά της εργατιάς, της μετανάστευσης και της προσφυγιάς που έλαβε χώρα την ίδια μέρα στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı