You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σοκ από την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Σοκ από την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Σοκ από την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε, στον Αλιμο. Ο αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός στις 14:15 το μεσημέρι, ενώ επέστρεφε από τη δουλειά του.

Οι δράστες που επέβαιναν σε δίκυκλο χαμηλού κυβισμού τύπου σκούτερ, τον πλησίασαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. Όταν έφτασαν κοντά, ο συνεπιβάτης της μηχανής, που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσε στρατιωτικά ρούχα, άνοιξε πυρ κατά του δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την προανάκριση, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σε μία προσπάθεια να βρεθούν τα ίχνη των δολοφόνων, που εκτέλεσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ με “βροχή” από σφαίρες. Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκαν 12 κάλυκες, που περισυνελέγησαν και μεταφέρονται για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τη βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο του εγκλήματος έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες στο παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega, το όπλο ήταν 9αρι, ενώ με δεδομένο ότι οι κάτοικοι δεν άκουσαν πυροβολισμούς οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα. Δεν έχουν, ωστόσο, καταλήξει έως τώρα σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Tο bloko.gr έγραψε:

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας. Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες. Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı