You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “ΣΜΑ στο Σχιστό δε θα γίνει” διαμηνύει ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

“ΣΜΑ στο Σχιστό δε θα γίνει” διαμηνύει ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

“ΣΜΑ στο Σχιστό δε θα γίνει” διαμηνύει ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας
“Ο ΣΜΑ του Δήμου Πειραιά ΔΕΝ θα λειτουργήσει στην περιοχή του Σχιστού. Καμία μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων δε θα λειτουργήσει στο Σχιστό. Θα φροντίσουμε εμείς για αυτό, οι δημότες και η δημοτική αρχή” διαμηνύει ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος μετά την αιφνιδιαστική τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την αδειοδότηση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό.
Ο Δήμος Πειραιά έχει στην ιδιοκτησία του ένα οικόπεδο 12 στρεμμάτων χιλιόμετρα στο Σχιστό. “Μακριά από την πόλη του μέσα στα σπίτια τα δικά μας και του Περάματος” αναφέρει ο κος Βρεττάκος υποστηρίζοντας πως η Δημοτική Αρχή Πειραιά προσπάθησε τον Μάιο να μεταφέρει τα σκουπίδια της αλλά δεν τα κατάφερε τότε. Το κατάφερε σήμερα.
“Ο κύριος υπουργός και η κυβέρνησή του έδειξαν με αυτό τον τρόπο ότι θεωρούν τους πολίτες του Κερατσινίου και του Περάματος β’ κατηγορίας. Οι γειτονιές μας για τον κύριο Χατζηδάκη και την κυβέρνησή του μπορούν να δέχονται τα σκουπίδια των άλλων.
Μας αποδεικνύει όλους αυτούς τους μήνες ότι αξιοποιεί τη δύναμη της θέσης του για να εξυπηρετήσει επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν ενάντια στην πόλη καθώς και φιλικές σε αυτόν Δημοτικές Αρχές. Θα του αποδείξουμε και εμείς με τη σειρά μας ότι οι κάτοικοι αυτής της πόλης δεν ξεχνούν και όταν έρθει η ώρα αντιγυρίζουν με μεγάλη γενναιοδωρία τα «δώρα» που δέχονται” τονίζει ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı