You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΣΜΑ: “Η τρομοκρατία δε θα περάσει” διαμηνύει ο Δήμος μετά την επέμβαση των ΜΑΤ

ΣΜΑ: “Η τρομοκρατία δε θα περάσει” διαμηνύει ο Δήμος μετά την επέμβαση των ΜΑΤ

ΣΜΑ: “Η τρομοκρατία δε θα περάσει” διαμηνύει ο Δήμος μετά την επέμβαση των ΜΑΤ

“Κυβέρνηση και Περιφέρεια επιλέγουν νύχτα με τη βοήθεια των ΜΑΤ να ανοίξουν τον ΣΜΑ στο Σχιστό.Το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τον Λαό της Πόλης επιλέγουν μέρα να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους” τονίζει ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος μετά την επέμβαση των ΜΑΤ και τη ΟΠΚΕ το βράδυ της Τρίτης στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

“Η τρομοκρατία δε θα περάσει” διαμηνύει ο Δήμαρχος και καλεί τους πολίτες σε νέα συγκέντρωση το Σάββατο, στις 11 το πρωί, έξω από τον ΣΜΑ.

“Συγκεντρωνόμαστε στο Σχιστό για να διαδηλώσουμε για τη δημόσια υγεία που διασαλεύεται τόσο ωμά, στο βωμό του κέρδους των λίγων. Το Σάββατο έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας σε ένα καλύτερο μέλλον. Ας είμαστε όλες και όλοι εκεί.. “.

Σε δ΄ήλωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη αναφέρει μεταξύ άλλων: “Καταγγέλλω την ανάλγητη κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής για το μεταμεσονύχτιο σκουπιδοπραξικόπημα της πιτζάμας στο Σχιστό με ΜΑΤ και καταστολή της αγωνιστικής μας κινητοποίησης. Η υποβάθμιση της ζωής των πολιτών της Β’ Πειραιά δεν είναι δικαίωμα τους!”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı