You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σε τρία πλοία του εμπορικού ναυτικού η ελληνική σημαία

Σε τρία πλοία του εμπορικού ναυτικού η ελληνική σημαία

Σε τρία πλοία του εμπορικού ναυτικού η ελληνική σημαία

Η ελληνική σημαία, θα υψωθεί σε τρία πλοία του εμπορικού Ναυτικού και συγκεκριμένα σε δυο δεξαμενόπλοια και σε ένα φορτηγό.
Πρόκειται για τα πλοία:
–Το δεξαμενόπλοιο «ARCTURUS VOYAGER» που θα νηολογηθεί με το όνομα «MARAN ARCTURUS» , το οποίο ανήκει στην εταιρεία “ AQUARIUM SHIPHOLDING INC”, και εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη “MARAN TANKERS MANAGEMENT INC” και η οποία καλύπτει ελληνικά συμφέροντα σε ποσοστό περισσότερο από το μισό του κεφαλαίου της.
—Δεξαμενόπλοιο που ναυπηγείται στην Ιαπωνία και πρόκειται να νηολογηθεί με το όνομα “PATRIOTIC”. To πλοίο θα ανήκει στην εταιρεία “ADMIRAL MARINE CO.S.A”που εδρεύει στον Παναμά και εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την “NEREUS SHIPPING S.A”, και η οποία εκπροσωπεί ελληνικά συμφέροντα σε ποσοστό μεγαλύτερο από το μισό του κεφαλαίου της.
—Το υπό σημαία Παναμά φορτηγό πλοίο “EVIACEMENT” , που ανήκει στην εταιρεία «ΝΤΟΜΕΛΑΝΤ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εκπροσωπεί ελληνικά συμφέροντα σε ποσοστό μεγαλύτερο από το μισό του κεφαλαίου της.
Την απόφαση υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı