You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Σεβασμός στην ψήφο του ελληνικού λαού – Του Μιχάλη Χάνδακα

Σεβασμός στην ψήφο του ελληνικού λαού – Του Μιχάλη Χάνδακα

Σεβασμός στην ψήφο του ελληνικού λαού – Του Μιχάλη Χάνδακα

Επεσε βαριά στο στομάχι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Ορισμένοι «δημοκράτες» δημοσιογράφοι, οπαδοί του Γκέμπελς, τον ξεπέρασαν στη μαύρη προπαγάνδα και στη λασπολογία το τελευταίο διάστημα. Τα άξεστα παπαγαλάκια του σάπιου πολιτικού κατεστημένου που το εξυπηρετούσαν όλα αυτά τα χρόνια κουκουλώνοντας τα πράσινα και τα γαλάζια σκάνδαλα – και δεν είναι άμοιρα ευθυνών – καταφέρονται κατά του δημοκρατικά εκλεγμένου από το 7% του εκλογικού σώματος, πατριωτικού κόμματος, και μιλούν με τον πιο απαξιωτικό τρόπο για τον επικεφαλής και τους βουλευτές του.

Και τι δεν είπαν για τη Χρυσή Αυγή και τον Νικόλα Μιχαλολιάκο. Τον αποκαλούν φυρερίσκο και νεοναζί, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη λέγοντας ότι ο μαίανδρος, είναι δήθεν η σβάστικα του Χίτλερ και αντιμετωπίζουν τα στελέχη του κόμματος λες και πρόκειται για μιάσματα του ελληνικού πολιτικού συστήματος ξεχνώντας ότι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων ψηφοφόρων τούς έστειλαν στο κοινοβούλιο για να τους εκπροσωπήσουν. Ο λαός τούς άνοιξε την πόρτα της Βουλής αηδιασμένος από τους ανθέλληνες και τους προδότες που κυβέρνησαν τη χώρα του τα τελευταία 15 χρόνια και με την ανοχή τους άφησαν την ελληνική κοινωνία στο έλεος των κακοποιών λαθρομεταναστών.

Επειδή, όμως, κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους και άφησαν να φανεί η όχι και τόσο δημοκρατική τους αντίληψη, να τους υπενθυμίσω ότι φασίστες είναι αυτοί που δεν σέβονται τη λαϊκή ετυμηγορία, που δεν αποδέχονται το εκλογικό αποτέλεσμα μιας ανόθευτης και δημοκρατικής διαδικασίας. Εκτός κι αν την αμφισβητούν.

Η Χρυσή Αυγή είναι το πρώτο κόμμα το οποίο μπήκε με τη μαγκιά του στο κοινοβούλιο, έχοντας απέναντί του όλον τον συστημικό Τύπο που έχει μάθει στη συναλλαγή, στη διαπλοκή και εννοεί την πολιτική ως συγκοινωνούν δοχείο. Για αυτούς που δεν έχουν μάθει από εξαρτήσεις, δεν στηρίζονται στις πλάτες επιχειρηματικών συμφερόντων, δεν είναι της κωλοτούμπας, της αρπαχτής και στηρίζονται στον προσωπικό τους αγώνα, δεν υπάρχει «πάρε – δώσε» με τον Τύπο, εκδότες και δημοσιογράφους.

Για αυτούς, τίποτα δεν αλλάζει την επόμενη μέρα. Απλώς η μάχη δίδεται από τα κοινοβουλευτικά έδρανα με την ευθύνη να είναι πιο βαριά απέναντι σε όλους αυτούς τους Ελληνες που τους ψήφισαν. Θα κριθεί, όμως, και η Χρυσή Αυγή και ο ελληνικός λαός θα είναι αυτός που θα την κρίνει.

Βεβαίως, δεν είμαι συνήγορος του Νικόλα Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών του. Είμαι, όμως, ένας από αυτούς που σέβονται την ψήφο του συμπολίτη τους. Που σέβονται και το μικρότερο κόμμα από την άκρα Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά που απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό και μέσα από τις αδιάβλητες διαδικασίες της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου εξασφάλισε τη λαϊκή εντολή για να τον εκπροσωπήσει.

Οι εγκάθετοι λασπολόγοι των μεγάλων καναλιών, ανάμεσά τους και γόνοι πολιτικών, συνεχίζουν. Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία ακόμα και τώρα, που ο κυρίαρχος ελληνικός λαός εκφράστηκε συντρίβοντας τη μεταπολιτευτική χούντα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Εχουν πάρει γραμμή να κουνήσουν το δάχτυλο στον Ελληνα ψηφοφόρο, να τον μαλώσουν για την επιλογή του και να τον τρομοκρατήσουν για τα δεινά που έρχονται αν δεν δώσουν αυτοδυναμία στις θλιβερές μαριονέτες της Μέρκελ και του ΔΝΤ.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı