You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: «Ψιχαλίζει»… σε θολωμένα νερά

Σαλαμίνα: «Ψιχαλίζει»… σε θολωμένα νερά

Σαλαμίνα: «Ψιχαλίζει»… σε θολωμένα νερά

Αντιπαράθεση νυν και τέως Δημάρχου στον απόηχο του βίντεο που «καίει»

Εντονο παρασκήνιο λένε πως υπάρχει πίσω από την παραίτηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας Μαρίας Πολύζου. Αν και επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, κύκλοι του Δημαρχείου λένε ότι η κα Πολύζου συγκρούστηκε με τη Δήμαρχο κατόπιν πιέσεων που δέχτηκε να μη συγκαλέσει το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που ζήτησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας τον περασμένο Αύγουστο μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου οπτικοακουστικού υλικού από το πρατήριο υγρών καυσίμων του προμηθευτή του Δήμου.

Με αφορμή την πρόσκληση για την εκλογή νέου προέδρου – εξελέγη η κα Μπινιάρη –  ο κος Τσαβαρής με ανακοίνωσή του κατηγορεί τη Δήμαρχο ότι προχωρά μόνο στη αντικατάσταση της παραιτηθείσας κας Πολύζου ενώ θα έπρεπε η ίδια να είχε παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό.

«Η κ. Δήμαρχος, που παρά την κατά γενική ομολογία κατακραυγή και καταδίκη των πράξεων που φέρονται να έλαβαν χώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο νησί μας, με πρωταγωνιστή πολύ (πιο πολύ δε γίνεται) συγγενικό της πρόσωπο αλλά και αναφορά από τους συμμετέχοντες στο όνομά της, συνεχίζει να νομίζει … πως ψιχαλίζει!».

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ζητά για άλλη μια φορά την εφαρμογή του Ν.4555 άρθρ.41, παρ.1 που προβλέπει την παραίτηση και αντικατάσταση της Δημάρχου. «Μόνο μετά από αυτήν την πολιτικώς επιβεβλημένη πράξη, θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να εκλέξει νέο ή νέα Πρόεδρο» τονίζει ο τέως Δήμαρχος.

 

Η Δήμαρχος

 

Απαντώντας μέσω των τοπικών ΜΜΕ, η δήμαρχος «φωτογραφίζει» τον κο Τσαβαρή ως το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την άθλια, όπως τη χαρακτηρίζει, λασπολογική εκστρατεία σπίλωσής της «από οργανωμένη ομάδα λασπολόγων οι οποίοι είναι φιλικά διακείμενοι προς αυτόν και οι οποίοι έχουν ήδη παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη κατόπιν δικής μου εγκλήσεως».

Και συνεχίζει: «Ας περιμένει τα αποτελέσματα και να είναι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψει. Μέχρι τότε του συνιστώ εγκράτεια στην εξωτερίκευση των όποιων ενδόμυχων επιθυμιών του γιατί μόνο γέλωτα προκαλεί. Όσο για τα περί “ψιχαλίσματος” θα του δοθεί η ευκαιρία να μου τα εξηγήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων».

Η κα Νάννου αφήνει δε υπονοούμενα για καταγραφή ιδιωτικών στιγμών και συνομιλιών πολιτών της Σαλαμίνας από κρυφές κάμερες και κοριούς που αποτελεί σοβαρό αδίκημα με σοβαρές κυρώσεις.

Μένει να δούμε την εξέλιξη του “καιρικού φαινομένου”. Οψόμεθα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı