You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Πού πήγαν οι 500.000 ευρώ;

Σαλαμίνα: Πού πήγαν οι 500.000 ευρώ;

Σαλαμίνα: Πού πήγαν οι 500.000 ευρώ;

Οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου που ουδέποτε ξεκίνησαν

Η ταμπέλα στέκει εδώ και κάμποσα χρόνια. Οσοι διέρχονται από τον δρόμο που οδηγεί στα Περιστέρια και τις Κολώνες, της Σαλαμίνας, μένουν με την ίδια απορία. Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου;
Το έργο προϋπολογισμού 500 χιλ. ευρώ έμεινε κάπου σταματημένο κι έκτοτε ουδεμία εξέλιξη έχουμε. Το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού παραμένει στην ίδια κακή κατάσταση και θα δεχθεί μεγαλύτερη επιβάρυνση όταν η υποθαλάσσια σήραγγα ολοκληρωθεί και δοθεί στην κυκλοφορία.

Ομως, δεν είναι μόνο αυτό το καίριο ερώτημα. Το ποσό των 500 χιλ. ευρώ από πιστώσεις της Περιφέρειας δαπανήθηκε; Κι αν ναι, πού δαπανήθηκε; Πάντως, για τον συγκεκριμένο δρόμο δε δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ καθώς παραμένει με κατεστραμμένο οδόστρωμα, αμέτρητες λακούβες, περιορισμένη ορατότητα σε πολλά σημεία και απότομες στροφές χωρίς ορατότητα, φωτισμό αλλά και οδική σήμανση. Υπάρχουν δε συγκεκριμένα σημεία όπου οι ανατροπές των εν κινήσει αυτοκινήτων είναι συχνό φαινόμενο.
Παρόλα αυτά, ούτε η νέα δημοτική αρχή έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα του προβλήματος ώστε να πιέσει τις αρμόδιες υπηρεσείςς για τη συντήρηση του οδικού δικτύου με όλες τις αναγκαίες εργασίες.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı