You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Μάστιγα οι Ρομά

Σαλαμίνα: Μάστιγα οι Ρομά

Σαλαμίνα: Μάστιγα οι Ρομά

Επέμβαση της Αστυνομίας με συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και ΕΥΔΑΠ

Την ενεργοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Σαλαμίνα προκάλεσαν οι συνεχείς καταγγελίες για τη δράση των Ρομά που έχουν εγκατασταθεί σε πολλά σημεία του νησιού. Μεικτά κλιμάκια της ΟΠΚΕ, του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας αλλά και συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και της ΕΥΔΑΠ προέβησαν σε εκτεταμένους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν περιπτώσεις παραβίασης των ρολογιών- μετρητών για την κλοπή ρεύματος αλλά και νερού.
Συν τοις άλλοις, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται στις αρχές για τους καταυλισμούς των αθίγγανων που αποτελούν μάστιγα για το νησί τους αφού οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε βάρος της περιουσίας τους είναι στην ημερήσια διάταξη ενώ πολλές φορές οι φωτιές που βάζουν μέσα σε δασικές εκτάσεις απειλούν όχι μόνο τον δασικό πλούτο αλλά και τις κατοικίες τους. «Μας κλέβουν, ανάβουν φωτιές, αφοδεύουν στα χωράφια και είμαστε εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας» αναφέρει κάτοικος του νησιού στον προσωπικό λογαριασμό του δημάρχου στο facebook. «Μας έχουν ρημάξει στις κλεψιές» επιβεβαίωσε από κάτω με δικό της σχόλιο μια άλλη γυναίκα.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, η δημοτική αρχή είναι σε συνεχή επαφή και άριστη συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ με σκοπό την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της Σαλαμίνας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı