You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Σαλαμίνα: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Σαλαμίνα: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Σαλαμίνα: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το βίντεο που «καίει» – Μηνυτήρια αναφορά του πρατηριούχου που κάνει λόγο για κύκλωμα στον Δήμο που τον εκβίαζε

Σε εφιάλτη δίχως τέλος μετατρέπεται για τη δήμαρχο Σαλαμίνας η εμπλοκή του συζύγου της σε υπόθεση συναλλαγής με προμηθευτή του Δήμου σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από τον διαδικτυακό ιστότοπο τοπικής εφημερίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων που προμήθευε τον Δήμο κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά όπου παραδέχεται ότι  έδωσε χρήματα στον κο Μηνά Νάνο μέσα στην επιχείρησή του με το κλειστό κύκλωμα μάλιστα να καταγράφει τη στιγμή εκείνη ανατρέποντας έτσι, τον αρχικό ισχυρισμό του συζύγου της δημάρχου ότι πρόκειται για υλικό το οποίο έχει υποστεί μοντάζ. Ωστόσο όμως, υποστηρίζει ότι η συναλλαγή έγινε κατόπιν οικονομικού εκβιασμού που δεχόταν από τον Σεπτέμβρη του 2014 έως τον Γενάρη του 2018. Ο πρατηριούχος φέρεται ακόμα να εμπλέκει και άλλα πρόσωπα του Δήμου της απολύτου εμπιστοσύνης της δημάρχου ενώ δε διστάζει να μιλήσει ακόμα και για κύκλωμα. Ο πρατηριούχος ζητά την ποινική δίωξη όλων όσοι συνέβαλαν στην πτώχευση της επιχείρησής του τον Φεβρουάριο του 2018. Ωστόσο, προκαλεί εύλογη απορία γιατί υπέβαλε  μηνυτήρια αναφορά κι όχι μήνυση και αγωγή για την καταβολή αποζημίωσης.

 

Η μήνυση Νάνου

 

Στις 25 του περασμένου Αυγούστου, λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του βίντεο στην ιστοσελίδα της Σαλαμινιακής Πρωτοπορίας, ο κος Νάνος υπέβαλε μήνυση κατά του εκδότη Θεόφιλου Αποστόλου, ο οποίος και συνελήφθη, κατηγορώντας τον για παράνομη υποκλοπή ιδιωτικής συνομιλίας που δημοσιεύτηκε χωρίς να έχει ο ίδιος γνώση και να έχει δώσει τη συναίνεσή του με σκοπό, όπως ανέφερε, να πληγεί η τιμή και η υπόληψη του.  Στη μήνυσή του δε, μιλά σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο για παράνομη υποκλοπή ιδιωτικής συνομιλίας και αθέμιτη παγίδευσή του.

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις στις δικαστικές αίθουσες.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı