You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Αναψαν φωτιές οι ευχαριστίες του προέδρου του ΟΛΠ στον Δήμαρχο

Σαλαμίνα: Αναψαν φωτιές οι ευχαριστίες του προέδρου του ΟΛΠ στον Δήμαρχο

Σαλαμίνα: Αναψαν φωτιές οι ευχαριστίες του προέδρου του ΟΛΠ στον Δήμαρχο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η Αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στην Ακτή Σαλαμινομάχων (Παραλία Καματερού). Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προέκυψε μείζον πολιτικό ζήτημα, σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο Μάνο Δερτούζο, όταν ο Κινέζος πρόεδρος του ΟΛΠ  κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της Σαλαμίνας για τη μεταξύ τους συνεργασία.
Ο κος Δερτούζος κάλεσε τον Δήμαρχο να απαντήσει άμεσα ποια συνεργασία έχει με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ και για την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες του. Ειδικότερα, απευθυνόμενος στον κο Παναγόπουλο, ο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε τα εξής:
“Δε μάθατε κε Δήμαρχε μετά από τρία χρόνια ότι ο ΟΛΠ κατέχει και εκμεταλλεύεται παράνομα εδάφη της Σαλαμίνας και εισπράττει από τα Ναυπηγεία τα οποία πέρα από κάθε νομιμότητα λειτουργούν στον Αρχαιολογικό χώρο; Ποια συνεργασία μπορεί να έχετε με αυτόν που θα έπρεπε να πάτε στα δικαστήρια για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα των πολιτών της Σαλαμίνας; Ποια συνεργασία μπορεί να έχετε με τον ηθικό αυτουργό «βιασμού» της ιστορίας μας;”.
Η εκδήλωση η οποία συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Σαλαμίνας, εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της ιστορικής επετείου 2.500 ετών της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Στόχος των εκδηλώσεων ήταν να εορταστεί η σημαντική αυτή ιστορική επέτειος με κάθε λαμπρότητα και να αποδοθούν τιμές αντάξιες των Ελλήνων που θυσιάστηκαν για την Ελλάδα, τη Δημοκρατία και την προάσπιση του Δυτικού Πολιτισμού.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ρίψη στεφάνων, δρώμενα και απαγγελία με τη συμμετοχή των ηθοποιών, Κατερίνας Διαδασκάλου, Λεωνίδα Κακούρη και Σταύρου Ζαλμά. Στην τελετή έλαβε μέρος και η τριήρης του Πολεμικού Ναυτικού «ΟΛΥΜΠΙΑΣ».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı