You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πόρος: Ο Δήμαρχος αφυπνίζει τους βουλευτές για τα ιχθυοτροφεία

Πόρος: Ο Δήμαρχος αφυπνίζει τους βουλευτές για τα ιχθυοτροφεία

Πόρος: Ο Δήμαρχος αφυπνίζει τους βουλευτές για τα ιχθυοτροφεία

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης απέστειλε στις 17.11.2020 στους βουλευτές Α’ Πειραιά (Ν. Δούνια, Θ. Δρίτσα, Κ. Κατσαφάδο, Ν. Μανωλάκο, Π. Μελά και Χρ. Μπουτσικάκη) την ακόλουθη επιστολή:

«Αξιότιμοι κυρία και κύριοι βουλευτές,

Με το σχετικό έγγραφό μου στις 7.10.2020, σάς διαβίβασα το ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου αναφορικά με την κάθετη αντίθεση του Δήμου μας στη δημιουργία βιομηχανικής περιοχής ιχθυοτροφείων (ΠΟΑΥ) στο νησί μας, για την οποία επίκειται η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος. Με το εδάφιο 7 του εν λόγω Ψηφίσματος, το Δ.Σ. σάς έχει καλέσει να στηρίξετε δημοσίως το Ψήφισμα, να συνταχθείτε στον αγώνα μας και να υπερασπιστείτε με κάθε δυνατό τρόπο τον Πόρο απέναντι στην απειλή επιβίωσης που αντιμετωπίζει.

Σήμερα, έναν και πλέον μήνα μετά την ανωτέρω επιστολή, ο Δήμος μας δεν έχει λάβει καμία απάντηση στην επιστολή και καμία ρητή δήλωση συνυπογραφής του Ψηφίσματος. Οι μόνες ενέργειες τις οποίες πληροφορηθήκαμε σχετικά με το θέμα, ήταν η υποβολή αναφορών στη Βουλή από τους κ. Θ. Δρίτσα και Ν. Μανωλάκο, για τις οποίες τους ευχαριστούμε.

Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει είναι μέρα που φέρνει πιο κοντά την υπογραφή του Π.Δ. και πλέον δεν υπάρχει χρόνος περαιτέρω καθυστέρησης. Παράλληλα, ασκείται σε εμένα και στα μέλη της δημοτικής μου αρχής έντονη πίεση από την κοινή γνώμη του Πόρου -τους ψηφοφόρους σας- προκειμένου να τους γνωστοποιήσουμε ποιοι βουλευτές στηρίζουν την θέση του Δήμου και με ποιο τρόπο.

Κατόπιν των ανωτέρω, θέλω να σας παρακαλέσω, εφόσον ταυτίζεστε με τη θέση του Δήμου και συνυπογράφετε τα εύλογα αιτήματά μας που καταγράφονται στο Ψήφισμα, να το γνωστοποιήσετε ρητά στον Δήμο μας με επιστολή σας εντός της τρέχουσας βδομάδας, καθώς πρέπει πλέον να ενημερώσουμε σχετικά με Δελτίο Τύπου τους δημότες μας (το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης βδομάδας) και εν συνεχεία να συντονίσουμε τις ενέργειές μας για τη διάσωση του νησιού μας.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı