You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πρόσκληση του Υπ. Ναυτιλίας στα σωματεία με τις δυνάμεις καταστολής σε ετοιμότητα

Πρόσκληση του Υπ. Ναυτιλίας στα σωματεία με τις δυνάμεις καταστολής σε ετοιμότητα

Πρόσκληση του Υπ. Ναυτιλίας στα σωματεία με τις δυνάμεις καταστολής σε ετοιμότητα

Την τακτική του μαστιγίου και του καρότου ακολουθεί η κυβέρνηση. Από τη μια οι αστυνομικές κλούβες στο λιμάνι και από την άλλη, η πρόσκληση του Υπουργείου Ναυτιλίας για τη λήξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων. Το Υπουργείο Ναυτιλίας με χθεσινή ανακοίνωση έκανε γνωστή την πρωτοβουλία για συνάντηση υπό προ΄ϋποθέσεις με τους εκπροσώπους της ΣΕΠ Α.Ε., της DPORT, των Σωματείων και των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων στο λιμάνι. Βασική προϋπόθεση είναι η λήξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων μετά την πτώση και τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου τους. Συγκεκριμένα το Υπουργείο θέτει ως προϋπόθεση την ομαλή λειτουργία των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ στο λιμάνι προκειμένου να γίνει η συνάντηση τη Δευτέρα 2 Μαΐου στις 5 το απόγευμα.
Μετά από απόφαση της μαζικής γενικής συνέλευσης οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την απεργία απαιτώντας να υπογραφεί εδώ και τώρα ΣΣΕ που να κατοχυρώνει όλους τους συναδέλφους τους.

“Οι προσπάθειες της εργοδοσίας και της κυβέρνησης να τρομοκρατήσουν και να τραμπουκίσουν τους εργαζόμενους έχουν πέσει στο κενό. Η συμμετοχή στην απεργία είναι μαζική και καθολική! Οι εργαζόμενοι για άλλη μια φορά γύρισαν την πλάτη τους στα τερτίπια της εργοδοσίας και της κυβέρνησής. Να δοθεί λύση στα προβλήματα μας εδώ και τώρα. Όλοι στην Απεργία! Όλοι οι εργαζόμενοι ΜΑΖΙ!” αναφέρει η ΕΝΕΔΕΠ.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı