You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πρωτοβουλία για τη σύγκλιση των Δημοκρατικών και Προοδευτικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής

Πρωτοβουλία για τη σύγκλιση των Δημοκρατικών και Προοδευτικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής

Πρωτοβουλία για τη σύγκλιση των Δημοκρατικών και Προοδευτικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής

Εκδήλωση – Πρωτοβουλία για τη σύγκλιση των Δημοκρατικών και Προοδευτικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής μπροστά στις επικείμενες κρίσιμες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, διοργανώνουν από κοινού οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής,
Χρίστος Καραμάνος πρώην Αντιπεριφερειάρχης με τη «Δύναμη Ζωής» και, Δημήτρης Κατσικάρης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης με την «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».
Στην εκδήλωση θα συζητηθεί «Τι έχει γίνει μέχρι τώρα και τι πρέπει να γίνει», με στόχο τη σύγκλιση και συμπόρευση των Προοδευτικών και Δημοκρατικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11 π.μ. στο Θέατρο «Άλσος» – Πεδίον Άρεως (οδός Ευελπίδων 4).
Στη συζήτηση που θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ηλέκτρα Βισκαδουράκη, θα παρέμβουν σημαντικά αυτοδιοικητικά στελέχη του δημοκρατικού, προοδευτικού χώρου.
Οι οργανωτές της εκδήλωσης – πρωτοβουλίας, Χρίστος Καραμάνος και Δημήτρης Κατσικάρης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Η σύγκλιση και συμπόρευση των προοδευτικών, δημοκρατικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής μπροστά στη λαίλαπα Πατούλη, είναι πλέον χρέος και ευθύνη όλων μας. Οφείλουμε με σχέδιο και κοινή δράση να δώσουμε ένα τέλος στην αντιδημοκρατική πορεία που ακολουθεί ο κ. Πατούλης, στις απευθείας αναθέσεις και τους κλειστούς διαγωνισμούς εκατομμυρίων που πλήττουν στην καρδιά τη νομιμότητα και αδειάζουν τα ταμεία της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.
Ο κ. Πατούλης, σε συνεργασία με τα ακροδεξιά δεκανίκια του και τους ιδιοτελείς «πρόθυμους» που τον στήριξαν έξω και πέρα από αρχές και αξίες, έχει οδηγήσει σε χρεοκοπία και πλήρη εκφυλισμό την Περιφέρεια Αττικής. Οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε στην πρωτοφανή αυτή κατρακύλα και να σταματήσουμε την καταστροφική πορεία στον κατήφορο, που όμοιά της δεν υπήρξε στα χρονικά της αυτοδιοίκησης.
Η πρωτοβουλία μας αυτή, είναι μια κίνηση ευθύνης και χρέους απέναντι στους ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες της Αττικής, όπου κι΄ αν ανήκουν, γιατί μας ενώνουν κοινές αγωνίες για πραγματικές λύσεις που θα αλλάξουν τις ζωές των παιδιών μας προς το καλύτερο.
Η παράταξη Πατούλη που διέλυσε και διασύρει καθημερινά την Περιφέρεια Αττικής πρέπει να φύγει και θα φύγει με τη σύγκλιση των Δημοκρατικών και Προοδευτικών δυνάμεων σε ένα κοινό ενωτικό ψηφοδέλτιο., με ένα μακρόπνοο Σχέδιο για μια νέα Αττική,που θα αξίζει να ζούμε. Με τη Νίκη από τον Α΄ γύρο στις Περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı