You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Προφυλακισμένη δικηγόρος: “Δεν έχω ερωτική σχέση με τον νονό της Αλβανικής μαφίας”

Προφυλακισμένη δικηγόρος: “Δεν έχω ερωτική σχέση με τον νονό της Αλβανικής μαφίας”

Προφυλακισμένη δικηγόρος: “Δεν έχω ερωτική σχέση με τον νονό της Αλβανικής μαφίας”

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση, σκεφτόταν την αυτοκτονία, προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο» δηλώνει μέσα από τη φυλακή μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, η δικηγόρος που έχει προφυλακιστεί για το αποκαλούμενο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών.

Σε ερώτηση εάν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο, η δικηγόρος απαντά.

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να  υπήρχε ερωτική σχέση.

Προσπαθούσα να  τον ενθαρρύνω γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί μου είχε εκμυστηρευθεί και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους  ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια.

Οποιαδήποτε ερωτική σχέση να είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και μην είχα  πάλι εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν.

Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις είναι κακό; Έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία; Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία; Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας  και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά».

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı