You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » “Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους”

“Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους”

“Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους”

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδριανός Μιχάλαρος, δήλωσε ότι το μήνυμα της κάλπης προς τις πολιτικές δυνάμεις είναι η συγκρότηση μίας κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας, που θα πρέπει άμεσα να διαχειριστεί την, εξαιρετικά, κρίσιμη κατάσταση, την οποία διέρχεται η χώρα μας.

Ειδικότερα ο κος Μιχάλαρος αναφέρθηκε, ακόμη μία φορά, στην άνιση μάχη που δίνουν καθημερινά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για επιβίωση, στα λουκέτα που πήραν μορφή χιονοστιβάδας και στην ανεργία που έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα. Περιθώρια, τόνισε, για ολιγωρίες δεν υπάρχουν και επιβάλλεται να υπάρξουν συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων που μπήκαν στη Βουλή το ταχύτερο για την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα για ανάπτυξη και να δοθεί ανάσα στον επιχειρηματικό κόσμο, του οποίου την ανησυχία επέτειναν τα αποτελέσματα των εκλογών καθώς και ο διαφαινόμενος κίνδυνος για αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης, το ζητούμενο από την αγορά και την οικονομία.

Τα Επιμελητήρια, οι εκ του νόμου αρμόδιοι σύμβουλοι της πολιτείας, επανειλημμένα κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης και είναι έτοιμα να συνεργασθούν με την κυβέρνηση που θα προκύψει, μεταφέροντας τον παλμό της αγοράς και τα προβλήματα που καθημερινά διογκώνονται.

Τα περιθώρια χρόνου, κατέληξε, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ, εξαντλήθηκαν για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αργοπεθαίνουν, αλλά και για τον ελληνικό λαό, που με θυμό εκφράσθηκε και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα των εκλογών, δίνοντας το μήνυμα προς τον πολιτικό κόσμο για μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας που θα οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση. Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους !

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı