You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

astynomia_7.jpg

Δικηγόρος «μαϊμού»

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Καμινίων έπεσε 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός ο οποίος παρουσιαζόταν ως δικηγόρος χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα. Ο 63χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία ενός από τα θύματά του από τον οποίο είχε εισπράξει συνολικά το ποσό των 1500 ευρώ προκειμένου να αναλάβει δικαστική του διένεξη με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. O συνταξιούχος συνελήφθη στον Πέραμα κατά τη διάρκεια ραντεβού που του ζήτησε ο καταγγέλλων για να του αναθέσει δήθεν και δεύτερη υπόθεσή του. O συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα Πειραιά κατά την αυτόφωρη διαδικασία με τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής και της απάτης. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Συνελήφθη Ρουμάνος κακοποιός

Στον ανακριτή οδηγείται την περασμένη εβδομάδα επικίνδυνος Ρουμάνος κακοποιός ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Καμινίων, στον Πειραιά, για τη διάπραξη διαρρήξεων οικιών και κλοπές αυτοκινήτων. Ο 21χρονος V.A. τον τελευταίο μήνα που βρισκόταν στην Ελλάδα είχε αναπτύξει μεγάλη κακοποιό δράση. Εισερχόταν σε διαμερίσματα από μπαλκονόπορτες και εισόδους, είτε τη νύχτα ενώ κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες, είτε την ημέρα που έλειπαν, αφαιρώντας τιμαλφή, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές καθώς και αυτοκίνητα. Στην κατοχή βρέθηκαν περισσότερα από 20 κλειδιά οικείων καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε.
Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία Η/Υ, κινητά τηλέφωνα, βιντεοκάμερες, διάφορες κάρτες, οχήματα κ.α.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι θα εξιχνιάσουν μεγάλο αριθμό διαρρήξεων και κλοπών.

Συνταξιούχος γυμνασιάρχης για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη

Με τις κατηγορίες της εξύβρισης, της παράνομης βίας και της ασέλγειας σε βάρος 17χρονης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά συνταξιούχος γυμνασιάρχης. Ο δράστης παρενοχλούσε αρκετό καιρό την ανήλικη κοπέλα η οποία αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία. Η 17χρονη, με τη βοήθεια των ανδρών της Ασφάλειας Καμινίων, έκλεισε ραντεβού στον συνταξιούχο γυμνασιάρχη προκειμένου να τον συναντήσει. Εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα και λίγη ώρα μετά συνελήφθη μέσα στο λεωφορείο. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı