You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Πλάκα μας κάνουν – Του Μιχάλη Χάνδακα

Πλάκα μας κάνουν – Του Μιχάλη Χάνδακα

Πλάκα μας κάνουν – Του Μιχάλη Χάνδακα

Κι όμως, δεν μας κάνουν πλάκα, οι «σύντροφοι» του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι, όπως όλα δείχνουν, ο μοναδικός διεκδικητής στην κούρσα για την προεδρία της άλλοτε δημοκρατικής παρατάξεως μετά τη συστράτευση και του Ανδρέα Λοβέρδου.

Κι όμως, δεν μας κάνουν πλάκα. Αν και είναι για γέλια οι άνθρωποι. Ολοι όσοι περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως.

Μπορεί αυτοί να θέλουν να ξεχάσουν το βίο και την πολιτεία του αλλά ο ελληνικός λαός ξέρει πλέον πολύ καλά τι εστί Βενιζέλος.

Είναι ο υπουργός που εφηύρε τον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Τον νόμο που ξελάσπωσε όλους αυτούς τους υπουργούς με τις δεκάδες of shore, τα real estate, τους χρυσούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Είναι αυτός που έχει βγάλει λάδι όλους τους απατεώνες πολιτικούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι κάνοντας χλιδάτη ζωή.

Είναι ο υπουργός που έφτιαξε Μπατατούδηδες. Που παραχωρούσε ψηφιακές πλατφόρμες σε κολλητούς επιχειρηματίες-αρπακτικά που εξαπάτησαν χιλιάδες ανυποψίαστους συνδρομητές. Που έδινε το πράσινο φως για να δοθεί από το κράτος περίπου 1 εκατ. ευρώ για την εγγύηση των καταθέσεων στην Proton Bank του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Είναι ο υπουργός που έχει συμμετοχή στην ξέφρενη οικονομική καταστροφή της χώρας. Είναι ο εμπνευστής πολιτικών αποφάσεων που εγγυώνται την οικονομική εξαθλίωση του λαού. Είναι εκείνος ο οποίος μας έλεγε με πειστικότητα ότι η ΔΕΗ δεν νομιμοποιείται να εισπράττει φόρους πέραν των λογαριασμών για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Και είναι αυτός που λίγο αργότερα ανακοίνωνε από τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης το απάνθρωπο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ.

Ενας ο πολιτικός που μας έχει κοροϊδέψει ξανά και ξανά. Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Ενας φθαρμένος, κυνικός υπουργός, καμένο χαρτί για την ελληνική κοινωνία; Ενας υπουργός ψυχρός εκτελεστής της αξιοπρεπούς διαβίωσης του Ελληνα πολίτη; Πλάκα μας κάνουν.

 

Μιχάλης Χάνδακας

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı