You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Aναφορά Γκερλέ στην άρση ασυλίας Μελά για την παράνομη λειτουργία μπαρ

Πειραιάς: Aναφορά Γκερλέ στην άρση ασυλίας Μελά για την παράνομη λειτουργία μπαρ

Πειραιάς: Aναφορά Γκερλέ στην άρση ασυλίας Μελά για την παράνομη λειτουργία μπαρ

Το ζήτημα του τρόπου λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου Πειραιά, του Δημοτικού Συμβουλίου και των επιτροπών, έθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γκερλές κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σημειώνοντας την ανάγκη σεβασμού και στήριξης της δημοκρατικής λειτουργίας τους.

Με αφορμή την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ και πρώην αντιδημάρχου Πειραιά Γιάννη Μελά, επισήμανε ότι κατά την προηγούμενη δημαρχιακή περίοδο και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είχαν παρατηρηθεί τεχνικές ελλείψεις απαρτίας και αναβολές προς αποφυγή συζήτησης θεμάτων που έθιγαν συμφέροντα φίλα προσκείμενων επιχειρηματιών, ενώ η διεξαγωγή των συνεδριάσεων δεν ακολουθούσε κάποιους συγκεκριμένους κανονισμούς με αποτέλεσμα να παρατηρούνται κενά εξαμήνου από τη μία συνεδρίαση στην άλλη και οι καταγγελίες παραβιάσεων (πολεοδομικών, χρήσης, ωραρίων κ.λπ.) να στοιβάζονται στα γραφεία, να μην εξετάζονται και ως εκ τούτου να μην λαμβάνονται αποφάσεις.

Πριν από λίγες μέρες με ευρεία πλειοψηφία άρθηκε η ασυλία του Βουλευτή Ν.Δ. από την ολομέλεια της Βουλής. Συγκεκριμένα σε σύνολο 279 παρόντων Βουλευτών 276 ψήφισαν «ναι» στην άρση ασυλίας και 3 «όχι». Η υπόθεση αφορούσε στη μη έκδοση απόφασης για τη διακοπή λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όταν εκείνος ήταν αντιδήμαρχος, πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Πειραιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı