You Are Here: Home » Uncategorized » Πειραιάς: Σύλληψη 54χρονου για ναρκωτικά και λαθραία καπνικά

Πειραιάς: Σύλληψη 54χρονου για ναρκωτικά και λαθραία καπνικά

Πειραιάς: Σύλληψη 54χρονου για ναρκωτικά και λαθραία καπνικά

Στη σύλληψη ενός 54χρονου άντρα προέβησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Ειδικότερα, στα πλαίσια περιπολίας, μετέβησαν σε περιοχή της Αττικής για τον έλεγχο ασυνόδευτων δεμάτων σε εταιρείες μεταφοράς δεμάτων, τα οποία εν συνεχεία μεταφέρονται στο λιμάνι του Πειραιά. Εκεί μετέβη, ο 54χρονος για να παραδώσει ένα δέμα προκειμένου να αποσταλεί στη Ρόδο, όπου μετά από έλεγχο βρέθηκαν εντός του δέματος τρεις συσκευασίες με χύμα καπνό χωρίς την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, συνολικού μεικτού βάρους 2.992gr..

Στη συνέχεια διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, όπου τα στελέχη του Λιμενικού με τη συνδρομή της Ειδικής Ομάδας Επιχειρήσεων Πειραιά εντόπισαν τέσσερις πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 8,81gr., καθώς και τρεις χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν χύμα καπνό άνευ ένσημης ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης συνολικού μικτού βάρους 2.590gr.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ευρήματα, καθώς και δυο πίπες καπνίσματος κάνναβης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı