You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: Συσκευή – αεραγωγός κατά του κορωνοϊού από το Blue Lab

Πειραιάς: Συσκευή – αεραγωγός κατά του κορωνοϊού από το Blue Lab

Πειραιάς: Συσκευή – αεραγωγός κατά του κορωνοϊού από το Blue Lab
Μετά τις ασπίδες προστασίας οι οποίες προσφέρθηκαν σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής, άλλο ένα βήμα έγινε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό από το Blue Lab του Δήμου Πειραιά.
Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρύδης μαζί με τον Δήμαρχο, τον καθηγητή Δημήτρη Πυρομάλη επικεφαλής του ερευνητικού εργαστηρίου και αυτοματισμών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ομάδα φοιτητών, παρουσίασαν μια νέα καινοτόμα συσκευή (αεραγωγό) την Blue Air, η οποία αξιοποιώντας με ασφάλεια την υπεριώδη ακτινοβολία ( UV-C) τραβάει τον αέρα και τον αποδίδει αποστειρωμένο και απαλλαγμένο από το ιϊκό του φορτίο.
Η συσκευή- αεραγωγός, η παραγωγή της οποίας είναι πολύ οικονομική, μπορεί να τοποθετηθεί σε κλειστούς χώρους υπηρεσιών με μεγάλη επισκεψιμότητα,για την εξυπηρέτηση πολιτών, λειτουργεί όλο το 24ωρο,προσφέροντας σημαντική επιπρόσθετη προστασία στο κοινό και τους εργαζόμενους μετά την μάσκα, τις αποστάσεις και την καθαριότητα των χεριών, που πρέπει όλοι να τηρούμε.
Μάλιστα η ομάδα των φοιτητών του ΠΑΔΑ, γι αυτήν την ιδέα τους, βραβεύτηκαν με το 1ο Βραβείο στον πρόσφατο διαγωνισμό blue growth piraeus.
“Συνεχίζουμε με δύναμη και κυρίως με ελπίδα τις καινοτόμες πρωτοβουλίες στον Δήμο Πειραιά” τόνισε ο κος Καρύδης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı