You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: Οι μισοί δημότες δε βλέπουν καθαριότητα

Πειραιάς: Οι μισοί δημότες δε βλέπουν καθαριότητα

Πειραιάς: Οι μισοί δημότες δε βλέπουν καθαριότητα

Αμφισβητούν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της GPO

Μοιρασμένοι είναι οι Πειραιώτες όσον αφορά την καθαριότητα στην πόλη σύμφωνα με την κατά παραγγελία δημοσκόπηση της GPO. Βάσει της δημοσκόπησης τo 50,3% των δημοτών εμφανίζεται ευχαριστημένο με την καθαριότητα ενώ το άλλο μισό όχι.
Ωστόσο, τα μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου στο facebook δίνουν και παίρνουν με πολλούς δημότες να τρολάρουν τον Γιάννη Μώραλη και να εκφράζουν τα παράπονά τους για το χαμηλό επίπεδο της καθαριότητας και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για εγκαταλαλειμμένες περιοχές, όπως, το Γ’ και το Ε’ Διαμέρισμα.
Παραθέτουμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των δυσαρεστημένων Πειραιωτών, κάτω από τη σχετική ανάρτηση του κου Μώραλη, που ανατρέπουν την ειδυλλιακή εικόνα καθώς αμφισβητούν τα ευρήματα της δημοσκόπησης.
“Μάλλον η δημοσκόπηση έγινε σε δικά σας άτομα διότι κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση της πόλης μας…Όσο για την καθαριότητα που αναφέρεστε μάλλον δεν κυκλοφορείτε καθόλου στον Πειραιά.Όλη η πόλη βρωμάει και δεν αναφέρομαι στους κεντρικούς δρόμους που καθαρίζετε για τα μάτια του κόσμου για κυκλοφορήστε λίγο και στα στενά να δείτε τα χάλια μας” γράφει νεαρή Πειραιώτισσα.
Κάτοικος από το Νέο Φάληρο γράφει μεταξύ άλλων, τα εξής:
“Θα είμαι εδώ και θα σας τα γράφω κάθε φορά. 3ο διαμέρισμα περιοχή Σούδα (ναι γήπεδο Καραϊσκάκη). Μας έχετε σε 3η μοίρα. Ζητάμε καινούργιους κάδους μας λέτε δεν έχετε. Ζητάω εδώ και μήνες να κουρευτεί, καθαριστεί, κλαδευτεί ένα παρκάκι και να αντικατασταθεί ένα σπασμένο παγκάκι, ακόμα σας περιμένουμε από τον Μάιο. Τα πεζοδρόμια της Κατσουλάκου και Δαβάκη, Πίνδου πίσω από το γήπεδο, είναι καθημερινό αποχωρητήριο και δεν έχετε πλύνει ούτε μια φορά. Στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά, καθότι μπαίνουν οι γηπεδικές αποστολές δεν υπάρχουν φρεάτια και τα κατουρόνερα γίνονται λίμνη κάθε φορά. Δέντρα κομμένα σύριζα που δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Ράμπες που θέλουν ξηλωμα…”.
“…Περνάει η σκούπα του δήμου χωρίς να ρίχνει νερό και σηκώνει σύννεφα σκόνης, βρώμας και χώματος και μας κάνει χάλια τα πάντα. Οι κάδοι ζέχνουν από τη βρώμα και οι περισσότεροι είναι σπασμένοι από το ίδιο το σκουπιδιάρικο. Να μη μιλήσουμε για ασβέστη… Συγχαρητήρια δήμαρχε αλλά η καθημερινότητα άλλα μας δείχνει, ίσως η δημοσκόπηση να έγινε από ευχαριστημένους, εμείς δεν είμαστε σε αυτούς πάντως!”.
Κάτοικος του Ε’ Διαμερίσματος αναφέρει: “Μάλλον η δημοσκόπηση Δήμαρχε, έγινε σε όλα τα διαμερίσματα εκτός από το Ε’ γιατί θα είχε αλλά αποτελέσματα. Το Ε’ Διαμέρισμα, το πιο παραμελείμενο, έχει πολλά παράπονα.
Αλλος Πειραιώτης ρωτά τον Δήμαρχο αν ξέρει κατά πού πέφτουν το Ε΄ αλλά και το Δ΄Διαμέρισμα ενώ με το γάντι “σφάζει” τη Δημοτική Αρχή Μώραλη, ένας άλλος δημότης ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά: “Κύριε Δήμαρχε, σε προεκλογική περίοδο σας έχω συναντήσει στα Καμίνια να περπατάτε. 7 ολόκληρα χρόνια τι ώρες περπατάτε στον Πειραιά και δεν σας έχω συναντήσει πουθενά, εκτός από συγκεντρώσεις – εκδηλώσεις;”.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος διαβάζει όλα τα μηνύματα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı