You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Πειραιάς: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Πειραιάς: Ξεκίνησε  η υποβολή αιτήσεων  για εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις εγγραφές παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, στα Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά (ΚΔΑΠ), στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας τους, μετά την αναστολή τους λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid -19.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά θα λειτουργήσουν με φυσική παρουσία τη νέα σχολική χρονιά σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Έχω τη Δύναμη».

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσουν  voucher μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης(Ε.Ε.Τ.Α.Α.) και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022». Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 11 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η επιλογή των τελικών κατόχων voucher γίνεται από την  Ε.Ε.Τ.Α.Α. με συγκεκριμένα κριτήρια, τα οποία αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Οι γονείς που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εγγραφή των παιδιών τους στα Κέντρα  Δημιουργικής Απασχόλησης για την ερχόμενη σχολική χρονιά, θα πρέπει να αποστείλουν έως την Τετάρτη 23/6/2021, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο  email: info@ehotidynami.gr ή να την   συμπληρώσουν στον σύνδεσμο  https://forms.gle/TdRXEBHpBd5dc3pi9.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν  την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη Διεύθυνση  Μακράς Στοάς 15,  2ος όροφος γραφείο 12.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  210 – 2526000, 6947998038, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:30 -20:30.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı