You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Εξώδικο στον Δήμαρχο για τη δημοτική περιουσία στο Παλατάκι

Πειραιάς: Εξώδικο στον Δήμαρχο για τη δημοτική περιουσία στο Παλατάκι

Πειραιάς: Εξώδικο στον Δήμαρχο για τη δημοτική περιουσία στο Παλατάκι
Επιδόθηκε στον Δήμαρχο Πειραιά το εξώδικο για τη Δημοτική Περιουσία στο Παλατάκι. Το εξώδικο υπέγραψαν 5 μέλη του Ψηφοδελτίου της Κοινοτικής Παράταξης “Ενεργοί Πολίτες Α’ Κοινότητας – ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ!” και 5 πολίτες που θέλουν η δημοτική περιουσία να ξαναγίνει Άλσος και χώρος αναψυχής.
Από τον Δήμαρχο ζητούν:
  • Να εισάγει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά το θέμα της επιστροφής στον Δήμο της νομής της έκτασης στο Παλατάκι και της απόδοσής της στους δημότες ως χώρο πρασίνου.
  • Να δώσεο αμελλητί εντολή στη νομική υπηρεσία του Δήμου να προχωρήσει στις νόμιμες δικαστικές ενέργειες κατά του Ελληνικού Δημοσίου και/ή της «ΟΛΠ ΑΕ» και/ή κατά οποιουδήποτε άλλου που έλκει δικαιώματα από αυτούς ή κατέχει την έκταση εξ’ονόματος αυτών για την αναγνώριση της κυριότητας της επίμαχης έκτασης στον Δήμο Πειραιά και την απόδοσή της σε αυτόν.
  • Να τους χορηγήσει αντίγραφο της «Έκθεσης των Υπηρεσιών του Δήμου για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο «ΠΑΛΑΤΑΚΙ» στην σύνταξη και κοινοποίηση της οποίας αναφέρθηκε στις 29.6.2016 ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής που συνεδρίαζε με θέμα ημερήσιας διάταξης την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «Για την κύρωση της από 24 Ιουνίου 2016 τροποποίησης και κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο της από 13ης Φεβρουαρίου 2002 Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. και άλλες διατάξεις».
  • Έστω και τώρα – με μεγάλη καθυστέρηση – να ενεργήσει με τρόπο ώστε να αρθεί η σύγκρουση μεταξύ των καθηκόντων του ταυτοχρόνως ως Δημάρχου Πειραιά και ως μέλους του ΔΣ της ΟΛΠ ΑΕ και να ενεργήσετε τα νόμιμα ως οφείλει για την υπεράσπιση της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των Δημοτών και του Δήμου.

Άλλως δηλώνουν ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των Δημοτών και του Δήμου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı