You Are Here: Home » Uncategorized » Πειραιάς: Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων

Πειραιάς: Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων

Πειραιάς: Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων

Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων  χρειάζονται οι δημότες που ταΐζουν τετράποδα στον Δήμο Πειραιά, όπως και σε όλη την επικράτεια. Πρόκειται για μια  πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κ.Ε.Δ.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους όλης της χώρας, στο πλαίσιο των μέτρων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα έχει αναρτηθεί η βεβαίωση στο site του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο https://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2020/03/vevaiwsh-metakinhshs-sitishs-adespotwn-zwwn.pdf  την οποία πρέπει να εκτυπώσουν και να  συμπληρώσουν οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της.  Σε αυτήν αναγράφεται η αναφορά του σημείου στο οποίο βρίσκονται τα ζώα, οι ημέρες, καθώς και οι ώρες ταΐσματος,  η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες.

Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στο e-mail: perival_prasino@piraeus.gov.gr  συμπληρωμένη τη βεβαίωση μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικά την εγκεκριμένη βεβαίωση από το τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, που είναι το αρμόδιο τμήμα του Δήμου για την πιστοποίηση των βεβαιώσεων μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων .

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 213-212-3034 & 3031, 8:00-15:00.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı