You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: Αράπης σε Πολεοδομία, Μπουρδάκου σε Δημοτική Αστυνομία

Πειραιάς: Αράπης σε Πολεοδομία, Μπουρδάκου σε Δημοτική Αστυνομία

Πειραιάς: Αράπης σε Πολεοδομία, Μπουρδάκου σε Δημοτική Αστυνομία

Νέος Αντιδήμαρχος και νέα Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος ορίστηκαν στον Δήμο Πειραιά. Ειδικότερα: Ο  Δημήτρης Αράπης Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», ορίζεται Αντιδήμαρχος Δόμησης & ΓΣΠ και Αρχιτεκτονικού & ΛΤΕ,  με  αρμοδιότητες πλην των αρμοδιοτήτων των Τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτηρίων και η Κυριακή Μπουρδάκου, επίσης, Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού Βλαχάκου ορίστηκε Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας. Η θητεία τους λήγει στις 29/11/2020.

Σε δήλωσή του, ο κ. Αράπης, τόνισε:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή του ορισμού μου ως Aντιδημάρχου Δόμησης και Γ.Σ.Π – Αρχιτεκτονικού και Λ.Τ.Ε, καθώς και τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας κ. Νίκο Βλαχάκο και τα μέλη του Συνδυασμού που υποστήριξαν αυτόν τον ορισμό.  Συνεργαζόμαστε και πορευόμαστε με μόνο γνώμονα το καλύτερο μέλλον της πόλης μας». 

Σε δήλωσή της,  η κα Μπουρδάκου, σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής του συνδυασμού μας ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ κ. Νικόλαο Βλαχάκο, που μου έκανε την τιμή να με προτείνει ως Εντεταλμένη Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, που έκανε αποδεκτή την πρόταση. Έχουσα πλήρη επίγνωση της ευθύνης της θέσης, τους διαβεβαιώ πως θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, πάντα με γνώμονα το καλό της πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Πειραιωτών. Απευθυνόμενη  στους Πειραιώτες, θέλω  να τους καλέσω  να σταθούν αρωγοί στο έργο της Δημοτικής Αστυνομίας, στο μέτρο της ατομικής τους ευθύνης και να τους ζητήσω να ασκήσουν γόνιμη κριτική. Δηλώνω αισιόδοξη».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı