You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Αναθέσεις στην εταιρεία της συζύγου Νικοπολίδη καταγγέλλει ο Δ. Γκερλές

Πειραιάς: Αναθέσεις στην εταιρεία της συζύγου Νικοπολίδη καταγγέλλει ο Δ. Γκερλές

Πειραιάς: Αναθέσεις στην εταιρεία της συζύγου Νικοπολίδη καταγγέλλει ο Δ. Γκερλές
Αναθέσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων και δρώμενων σε εταιρεία που ανήκει στη σύζυγο του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Αντώνη Νικοπολίδη κατήγγειλε ο Δημήτρης Γκερλές, της δημοτικής παράταξης “Πειραιάς για όλους” ο οποίος μάλιστα εγκάλεσε τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δήμος Πειραιά, μέσω της ΔΗ.ΡΑ.Π., ανέθεσε στην εταιρεία της συζύγου του Αντ.Νικοπολίδη στις 10/12/2020 δύο εκδηλώσεις ύψους 11.000,00€ και 1.439,99€.
Σύμφωνα με τ0ν κο Γκερλέ, “το Δημοτικό Συμβούλιο ουδέποτε είχε ενημερωθεί για τις αναθέσεις, οι οποίες έγιναν προφανώς από τον ίδιο τον Δήμαρχο και από τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ”.

Ο Δήμαρχος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ο κος Νικοπολίδης που έχει τιμήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο – άσχετο – δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΡΑΠ και επομένως δεν υπάρχει κώλυμα.

“Επομένως, αφού κατά τον κ. Δήμαρχο δεν υπάρχει κώλυμα, ας συνεχίσει ο ίδιος ή ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ να αναθέτουν εκδηλώσεις στη σύζυγο του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου ή όποιου άλλου συμβούλου του συνδυασμού τους «Πειραιάς Νικητής. Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος!” τόνισε ο κος Γκερλές.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı